Quality Meats
The Home Guide to Sausages, Charcuterie, Smoked Meats & More: Smoking, Curing, Grilling, Roasting
Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.
Üdvözöljük a főzés és az epikus készítés nélkülözhetetlen társában a Quality Meats-ben, akár kezdő, akár szakértő vagy akár a kettő közötti.
A grillezés egyszerű receptjétől és a kedvenc darabok sütéséhez, a szendvicsekig a kis tányérokig, az ambiciózusabb vállalásokig, mint például a szalonna, szegy, kolbász és charcuterie készítés vagy a saját húsok füstölése – az elismert séf, Luke Powell gondoskodott önről.
Luke évtizedekig dolgozott a legfelsőbb szintű konyhákon, mielőtt a charcuterie iránti szenvedélyét folytatta volna, most pedig alapítója és társtulajdonosa a LP's Quality Meats hentes és kisáru-nagykereskedésnek és a Bella Brutta Pizza-nak egyaránt, Sydney belvárosában.
Luke kiváló érzékkel rendelkezik az ízek iránt, és több évtizeden keresztül csiszolta otthon a charcuterie művészetét.
A gyönyörűen fényképezett, keménykötésű szakácskönyv több mint 80 receptet tartalmaz, lépésről lépésre fényképezve, mely speciális jellemzőket is tartalmaz a szalámi és szegy elkészítéséhez.
Luke Powell Új-Zélandon született, és évtizedeken át a legmagasabb szintű konyhákon dolgozott, többek között a sydneyi Tetsuya's főszakácsaként, mielőtt a New York állam északi részén található Blue Hillben fejlesztette a Charcuterie iránti szenvedélyét.
Hamarosan a Sydney-i díjnyertes étterem, a LP's Quality Meats és a Bella Brutta pizza séfje és tulajdonosa lett. 2020 óta az LP's vezető kézműves hentesárú kiszállítóvá nőtte ki magát, és országos forgalmazást folytat.










Termékinformációk
| Szerző: | Luke Powell |
| Kiadó: | Murdoch Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. július 19. |
| ISBN: | 9781761500381 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.1 x 25.6 x 2.3 cm |
| Súly: | 1.04 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Yogurt & Whey
A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.
Sweet Devotion - by Daniel Álvarez
Kortárs megközelítés az artisztikus viennoiserie világához. A könnyedség, a vaj illata, a panettone intenzitása és spontaneitása, az állandóan jelen lévő tészták – croissant, mille-feuille, palmera, ensaimada, neapolitain. Ezeket sokáig nem vették komolyan, de most elérkezett az ő idejük. Daniel Álvarez talán azon kevesek egyike, akik a leginkább hittek bennük. Ez a könyv a „Sweet Devotion” – azaz „Édes Odaadás” – zenei hangulatú címet viseli, és a séf sokszínű pályafutásának gyümölcse.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.