Barion Pixel

Quality Meats

The Home Guide to Sausages, Charcuterie, Smoked Meats & More: Smoking, Curing, Grilling, Roasting


« Vissza | Szerzők: Luke Powell
  2024. július 19. 10:53

Quality Meats

Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.



Üdvözöljük a főzés és az epikus készítés nélkülözhetetlen társában a Quality Meats-ben, akár kezdő, akár szakértő vagy akár a kettő közötti.
A grillezés egyszerű receptjétől és a kedvenc darabok sütéséhez, a szendvicsekig a kis tányérokig, az ambiciózusabb vállalásokig, mint például a szalonna, szegy, kolbász és charcuterie készítés vagy a saját húsok füstölése – az elismert séf, Luke Powell gondoskodott önről.

Luke évtizedekig dolgozott a legfelsőbb szintű konyhákon, mielőtt a charcuterie iránti szenvedélyét folytatta volna, most pedig alapítója és társtulajdonosa a LP's Quality Meats hentes és kisáru-nagykereskedésnek és a Bella Brutta Pizza-nak egyaránt, Sydney belvárosában.

Luke kiváló érzékkel rendelkezik az ízek iránt, és több évtizeden keresztül csiszolta otthon a charcuterie művészetét.

A gyönyörűen fényképezett, keménykötésű szakácskönyv több mint 80 receptet tartalmaz, lépésről lépésre fényképezve, mely speciális jellemzőket is tartalmaz a szalámi és szegy elkészítéséhez.

Luke Powell Új-Zélandon született, és évtizedeken át a legmagasabb szintű konyhákon dolgozott, többek között a sydneyi Tetsuya's főszakácsaként, mielőtt a New York állam északi részén található Blue Hillben fejlesztette a Charcuterie iránti szenvedélyét.
Hamarosan a Sydney-i díjnyertes étterem, a LP's Quality Meats és a Bella Brutta pizza séfje és tulajdonosa lett. 2020 óta az LP's vezető kézműves hentesárú kiszállítóvá nőtte ki magát, és országos forgalmazást folytat.

 

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Luke Powell
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. július 19.
ISBN: 9781761500381
Nyelv: Angol
Méretek: 20.1 x 25.6 x 2.3 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


Ramón Freixa

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Szerzők: Ramón Freixa

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme