Quality Meats
The Home Guide to Sausages, Charcuterie, Smoked Meats & More: Smoking, Curing, Grilling, Roasting
Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.
Üdvözöljük a főzés és az epikus készítés nélkülözhetetlen társában a Quality Meats-ben, akár kezdő, akár szakértő vagy akár a kettő közötti.
A grillezés egyszerű receptjétől és a kedvenc darabok sütéséhez, a szendvicsekig a kis tányérokig, az ambiciózusabb vállalásokig, mint például a szalonna, szegy, kolbász és charcuterie készítés vagy a saját húsok füstölése – az elismert séf, Luke Powell gondoskodott önről.
Luke évtizedekig dolgozott a legfelsőbb szintű konyhákon, mielőtt a charcuterie iránti szenvedélyét folytatta volna, most pedig alapítója és társtulajdonosa a LP's Quality Meats hentes és kisáru-nagykereskedésnek és a Bella Brutta Pizza-nak egyaránt, Sydney belvárosában.
Luke kiváló érzékkel rendelkezik az ízek iránt, és több évtizeden keresztül csiszolta otthon a charcuterie művészetét.
A gyönyörűen fényképezett, keménykötésű szakácskönyv több mint 80 receptet tartalmaz, lépésről lépésre fényképezve, mely speciális jellemzőket is tartalmaz a szalámi és szegy elkészítéséhez.
Luke Powell Új-Zélandon született, és évtizedeken át a legmagasabb szintű konyhákon dolgozott, többek között a sydneyi Tetsuya's főszakácsaként, mielőtt a New York állam északi részén található Blue Hillben fejlesztette a Charcuterie iránti szenvedélyét.
Hamarosan a Sydney-i díjnyertes étterem, a LP's Quality Meats és a Bella Brutta pizza séfje és tulajdonosa lett. 2020 óta az LP's vezető kézműves hentesárú kiszállítóvá nőtte ki magát, és országos forgalmazást folytat.










Termékinformációk
| Szerző: | Luke Powell |
| Kiadó: | Murdoch Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. július 19. |
| ISBN: | 9781761500381 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.1 x 25.6 x 2.3 cm |
| Súly: | 1.04 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ikarus invites the world's best chefs VOL10
Martin Klein Executive séf immár tizedik alkalommal ad be exkluzív betekintést az Ikarus Étterem kulisszái mögé, bemutatva az év vendégséfjeit, ismertetve rendkívüli étlapjukat, és megmutatva, hogyan készítsd újra a világ legjobb séfjeinek ételeit.
Barbecue Sauces
Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.