Quality Meats
The Home Guide to Sausages, Charcuterie, Smoked Meats & More: Smoking, Curing, Grilling, Roasting

Kolbász, szalámi, bacon és egy szárazon érlelt, füstölt szegy: minden bevált és igazi klasszikus, amely választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet hosszabb ideig eltartani, tovább menni, ízesebbé tenni a húst. De egyes húsok sokkal jobb ízűek, mint mások, és ennek oka van: minőségi húsok és minőségi receptek.
Üdvözöljük a főzés és az epikus készítés nélkülözhetetlen társában a Quality Meats-ben, akár kezdő, akár szakértő vagy akár a kettő közötti.
A grillezés egyszerű receptjétől és a kedvenc darabok sütéséhez, a szendvicsekig a kis tányérokig, az ambiciózusabb vállalásokig, mint például a szalonna, szegy, kolbász és charcuterie készítés vagy a saját húsok füstölése – az elismert séf, Luke Powell gondoskodott önről.
Luke évtizedekig dolgozott a legfelsőbb szintű konyhákon, mielőtt a charcuterie iránti szenvedélyét folytatta volna, most pedig alapítója és társtulajdonosa a LP's Quality Meats hentes és kisáru-nagykereskedésnek és a Bella Brutta Pizza-nak egyaránt, Sydney belvárosában.
Luke kiváló érzékkel rendelkezik az ízek iránt, és több évtizeden keresztül csiszolta otthon a charcuterie művészetét.
A gyönyörűen fényképezett, keménykötésű szakácskönyv több mint 80 receptet tartalmaz, lépésről lépésre fényképezve, mely speciális jellemzőket is tartalmaz a szalámi és szegy elkészítéséhez.
Luke Powell Új-Zélandon született, és évtizedeken át a legmagasabb szintű konyhákon dolgozott, többek között a sydneyi Tetsuya's főszakácsaként, mielőtt a New York állam északi részén található Blue Hillben fejlesztette a Charcuterie iránti szenvedélyét.
Hamarosan a Sydney-i díjnyertes étterem, a LP's Quality Meats és a Bella Brutta pizza séfje és tulajdonosa lett. 2020 óta az LP's vezető kézműves hentesárú kiszállítóvá nőtte ki magát, és országos forgalmazást folytat.
Termékinformációk
Szerző: | Luke Powell |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. július 19. |
ISBN: | 9781761500381 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.1 x 25.6 x 2.3 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
11 790 Ft (11 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
30 Indispensable Ice Creams

Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel.
The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Book of Pasta by Academia Barilla

Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.