Barion Pixel

Roots by Tommy Banks

Recipes celebrating nature, seasons and the land


« Vissza | Szerzők: Tommy Banks
  2024. június 27. 16:09

Roots by Tommy Banks

Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.


Tommy Banks újra definiálja az ételeket, oly módon, hogy az egész világon visszhangzik. Mindenekelőtt a helyi alapanyagokat, Tommy megünnepli azokat a kulcsfontosságú összetevőket, amelyeket helyben termesztenek vagy takarmányoznak, később tartósítanak, vagy a betakarítást követő napon (vagy egy órán belül!) elfogyasztják.

A "Black Swan" több, mint díjnyertes ételek összessége, az identitással, a gyökeres szilárdsággal, kreativitással és különcséggel keveredik. Tommy buzgón és szezonálisan ünnepli a nyári jóságot és az őszi bőséget, de jól érzi magát a téli „éhes hónapokban” is.

A táj ritmusának hatására három termesztési csoportra nevezi át és határozza meg újra az évszakokat a kertek elérhetősége alapján, és kreatív recepteket, tartósítási technikákat és ötleteket oszt meg ezen „a gyökér” összetevők egész évben történő felhasználására.

Megosztja az egyszerűség gyöngyszemeit, összetettebb recepteket tartalmazó oldalakat egyaránt. A változó évszakokban gyönyörűen fényképezett könyv, recepteket, összetevőket és a tájat mutatják be, ahonnan származnak.

Tommy Banks / Black Swan Pub honlapja: https://www.blackswanoldstead.co.uk/

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tommy Banks
Kiadó: Seven Dials
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2024. június 27.
ISBN: 9781409174967
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 25.2 x 2.8 cm
Súly: 1.03 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Manu / Signed Edition

Manu / Signed Edition

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.



Szerzők:

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon