Barion Pixel

Roots by Tommy Banks

Recipes celebrating nature, seasons and the land


« Vissza | Szerzők: Tommy Banks
  2024. június 27. 16:09

Roots by Tommy Banks

Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.


Tommy Banks újra definiálja az ételeket, oly módon, hogy az egész világon visszhangzik. Mindenekelőtt a helyi alapanyagokat, Tommy megünnepli azokat a kulcsfontosságú összetevőket, amelyeket helyben termesztenek vagy takarmányoznak, később tartósítanak, vagy a betakarítást követő napon (vagy egy órán belül!) elfogyasztják.

A "Black Swan" több, mint díjnyertes ételek összessége, az identitással, a gyökeres szilárdsággal, kreativitással és különcséggel keveredik. Tommy buzgón és szezonálisan ünnepli a nyári jóságot és az őszi bőséget, de jól érzi magát a téli „éhes hónapokban” is.

A táj ritmusának hatására három termesztési csoportra nevezi át és határozza meg újra az évszakokat a kertek elérhetősége alapján, és kreatív recepteket, tartósítási technikákat és ötleteket oszt meg ezen „a gyökér” összetevők egész évben történő felhasználására.

Megosztja az egyszerűség gyöngyszemeit, összetettebb recepteket tartalmazó oldalakat egyaránt. A változó évszakokban gyönyörűen fényképezett könyv, recepteket, összetevőket és a tájat mutatják be, ahonnan származnak.

Tommy Banks / Black Swan Pub honlapja: https://www.blackswanoldstead.co.uk/

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tommy Banks
Kiadó: Seven Dials
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2024. június 27.
ISBN: 9781409174967
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 25.2 x 2.8 cm
Súly: 1.03 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 490 Ft
(10 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:


Szerzők:

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.