Sous-Vide Cuisine
English Version!
A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
A könyv segít abban, hogy a szakácsok jobban megértsék és alkalmazzák a sous-vide technológiát, és, hogy miként segítse azok hétköznapjai. A kortárs gasztronómia szegmense favorizálja és használja ezt a forradalmi technológiát, ezért fontos, hogy megismerjük, megtanuljuk annak használatát és veszélyeit.
A könyv tartalma:
Bevezetés
1. fejezet: Sous-Vide, meghatározása és felhasználása: tárolás, főzés, konyha.
Technikák, anyagok, eszközök, gázok, vákuumcsomagoló berendezések, a vákuumtömítő folyamat.
2. fejezet: Sous-vide, az élelmiszerek tárolása, szavatossági idők hossza a sous-vide termékeknél, tényezők, amelyek megváltoztatják a élelmiszereket, a hőmérséklet és a Sous-Vide. Kiegészítő eljárások, MAP technika (Modified Atmosphere Packaging). Sous-vide, amely kiegészíti a többi hagyományos főzési módszert
3. fejezet: Sous Vide-főzés
Előnyök, típusai a Sous Vide főzésnek: Közvetett főzés, közvetlen főzés, dupla főzés. Élelmiszerek és a Sous-Vide főzés, kémiai változások, élettani változások, egyéb változások.
Műszaki alapismeretek.
Az oxigén szabad légkörben.
Légmentes csomagolás és hatásai.
Az idő / hőmérséklet kapcsolata.
Meghatározó tényezők megfelelő idő / hőmérséklet értékek.
Főzési idő a különböző összetevők.
Főző berendezések és hőmérők
4. fejezet: Sous-Vide konyha
A folyamat és szakaszai: a Sous-Vide főzés Step-by-Step, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok (HACCP), szervezeti előnyök és kiegészítő alkalmazások. A technológiai szakácskönyvet a téma jelenlegi és jövőbeli rajongóinak ajánljuk, a mély és precíz ismeretek elsajátítása miatt válik szükségessé.
Termékinformációk
Szerzők: | Joan Roca, Salvador Brugués |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9788472121508 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 25 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.54 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
45 990 Ft (43 800 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Arzak + Arzak
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.