The Nordic Baking Book
Magnus Nilsson
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Az északi kultúra híres a sütés és a péksütemények iránti szeretetéről: a forró kávé kardamommal fűszerezett fahéjas tekerccsel társul, és a hideg téli éjszakákat a sütő melege teszi otthonosabbá. Senki sem alkalmasabb arra, hogy feldolgozza ezt a témát, mint a nagy nevű séf, Magnus Nilsson. A Nordic Baking Book-ban, Nilsson belemerül az északi otthoni sütés minden oldalába – modern és hagyományos, édes és sós – és recepteket ajánl mindenre a kenyértől és péksüteményektől a tortákig, kekszekig és ünnepi különlegességekig.
Semelyik más, az északi sütésről szóló könyv nem ennyire informatív és átfogó. Nilsson alaposan beutazta az északi régiót – Dániát, a Feröer-szigeteket, Finnországot, Grönlandot, Izlandot, Norvégiát, Svédországot – recepteket gyűjtve és a tájat dokumentálva. A könyvet díszítő 100 fotót Nilsson készítette – most már, mint szilárd lábakon álló fotográfus, aki sikeres kiállításokat tudhat maga mögött az Egyesült Államokban.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Magnus Nilsson |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780714876849 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 5 cm |
Súly: | 1.93 kg |
Oldalszám: | 576 |
Ár: |
17 590 Ft (16 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Forager Chef's Book of Flora
A gyökértől a virágig – 180 recepttel és a szerző több mint 230 gyönyörű fényképével – fedezze fel a körülöttünk lévő ehető növényeket Alan Bergóval, miközben új kulináris utat tör meg!
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
How To Make The Best Coffee
Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.