Barion Pixel

The Nordic Baking Book

Magnus Nilsson


« Vissza | Szerzők: Magnus Nilsson
  2018. szeptember 22. 16:49

The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.


Az északi kultúra híres a sütés és a péksütemények iránti szeretetéről: a forró kávé kardamommal fűszerezett fahéjas tekerccsel társul, és a hideg téli éjszakákat a sütő melege teszi otthonosabbá. Senki sem alkalmasabb arra, hogy feldolgozza ezt a témát, mint a nagy nevű séf, Magnus Nilsson. A Nordic Baking Book-ban, Nilsson belemerül az északi otthoni sütés minden oldalába – modern és hagyományos, édes és sós – és recepteket ajánl mindenre a kenyértől és péksüteményektől a tortákig, kekszekig és ünnepi különlegességekig.
Semelyik más, az északi sütésről szóló könyv nem ennyire informatív és átfogó. Nilsson alaposan beutazta az északi régiót – Dániát, a Feröer-szigeteket, Finnországot, Grönlandot, Izlandot, Norvégiát, Svédországot – recepteket gyűjtve és a tájat dokumentálva. A könyvet díszítő 100 fotót Nilsson készítette – most már, mint szilárd lábakon álló fotográfus, aki sikeres kiállításokat tudhat maga mögött az Egyesült Államokban.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Magnus Nilsson
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714876849
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 5 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 576
Ár: 17 590 Ft
(16 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López