Barion Pixel

The Nordic Baking Book

Magnus Nilsson


« Vissza | Szerzők: Magnus Nilsson
  2018. szeptember 22. 16:49

The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.


Az északi kultúra híres a sütés és a péksütemények iránti szeretetéről: a forró kávé kardamommal fűszerezett fahéjas tekerccsel társul, és a hideg téli éjszakákat a sütő melege teszi otthonosabbá. Senki sem alkalmasabb arra, hogy feldolgozza ezt a témát, mint a nagy nevű séf, Magnus Nilsson. A Nordic Baking Book-ban, Nilsson belemerül az északi otthoni sütés minden oldalába – modern és hagyományos, édes és sós – és recepteket ajánl mindenre a kenyértől és péksüteményektől a tortákig, kekszekig és ünnepi különlegességekig.
Semelyik más, az északi sütésről szóló könyv nem ennyire informatív és átfogó. Nilsson alaposan beutazta az északi régiót – Dániát, a Feröer-szigeteket, Finnországot, Grönlandot, Izlandot, Norvégiát, Svédországot – recepteket gyűjtve és a tájat dokumentálva. A könyvet díszítő 100 fotót Nilsson készítette – most már, mint szilárd lábakon álló fotográfus, aki sikeres kiállításokat tudhat maga mögött az Egyesült Államokban.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Magnus Nilsson
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714876849
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 5 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 576
Ár: 17 590 Ft
(16 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

A Pékmesterség Nagykönyve

A Pékmesterség Nagykönyve

Egy könyv, amit 3 hivatásos pék neve fémjelez: Thomas Marie (Meilleur Ouvrier de France 2007-ben és a felsőoktatás vezetője a Lausanne-i vendéglátóipari iskolában), Jean-Marie Lanio (az INBP mesterkurzus vezetője az SPC-nél, Szöulban) és Patric Mitaillé (szintén a Lausanne-i vendéglátóipari iskola tanára).


La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury