Barion Pixel

Arzak + Arzak

Juan Mari & Elena Arzak


« Vissza | Szerzők: Juan Mari Arzak, Elene Arzak
  2019. július 20. 14:43

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


Az oldalakon karrierjének legemblematikusabb receptjeit találjuk. Juan Mari Arzak harmadik generációs séf, a családja nevét viselő san sebastian-i éttermet vezeti. Az Arzak-nak 1989 óta 3 Michelin-csillaga van. Tagja a világ legnagyobb presztízsű szövetségeinek és számtalan étteremkalauzban jelenik meg. A World’s 50 Best Restaurant listáján is annak kezdeteitől szerepel.
Juan Mari közel 20 éven át megosztotta a Restaurante Arzak konyhafőnöki pozícióját lányával, Elenaval. A könyv Elena konyhai felemelkedését is követi, bemutatja kreatív folyamatainak esszenciáját és a varázslatot, amit ő és apja alkotnak az ételek és ételsorok megtervezésén és egyensúlyán át. Az újító látnokok összetartó csapatának megismerése és innovatív receptjeik betekintést engednek a Restaurante Arzak jövőjébe is.

Photo: Planeta / Grub Street Publishing

 

 



Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Juan Mari Arzak, Elene Arzak
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781911621867
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.3 x 2.5 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 260
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Gaucho - The Spirit of Argentina - A Cookbook

Új
Gaucho -  The Spirit of Argentina - A Cookbook

A Gaucho több mint 20 éve szolgál fel argentin steaket – amelyet széles körben a világ legjobbjának tartanak.


Szerzők: Anthony Ekizian

The Pain d'Avignon Baking Book

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

So Good Recipes 4

Új
So Good Recipes 4

Fedezze fel a So Good #4-et – 384 oldalon, több mint 1700 válogatott recepttel, 158 legjobb cukrásztól világszerte. Nélkülözhetetlen, professzionális és megbízható forrás a modern cukrászati inspirációhoz és precizitáshoz.


Szerzők: Several Authors