Barion Pixel

Arzak + Arzak

Juan Mari & Elena Arzak


« Vissza | Szerzők: Juan Mari Arzak, Elene Arzak
  2019. július 20. 14:43

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


Az oldalakon karrierjének legemblematikusabb receptjeit találjuk. Juan Mari Arzak harmadik generációs séf, a családja nevét viselő san sebastian-i éttermet vezeti. Az Arzak-nak 1989 óta 3 Michelin-csillaga van. Tagja a világ legnagyobb presztízsű szövetségeinek és számtalan étteremkalauzban jelenik meg. A World’s 50 Best Restaurant listáján is annak kezdeteitől szerepel.
Juan Mari közel 20 éven át megosztotta a Restaurante Arzak konyhafőnöki pozícióját lányával, Elenaval. A könyv Elena konyhai felemelkedését is követi, bemutatja kreatív folyamatainak esszenciáját és a varázslatot, amit ő és apja alkotnak az ételek és ételsorok megtervezésén és egyensúlyán át. Az újító látnokok összetartó csapatának megismerése és innovatív receptjeik betekintést engednek a Restaurante Arzak jövőjébe is.

Photo: Planeta / Grub Street Publishing

 

 



Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Juan Mari Arzak, Elene Arzak
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781911621867
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.3 x 2.5 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 260
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cooking Meat

Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


Szerzők: Peter Sanagan

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.