Barion Pixel

The Food of Vietnam


« Vissza | Szerzők: Luke Nguyen
  2019. augusztus 08. 15:32

The Food of Vietnam

Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot. 


Luke sikeres tv-műsorát, a Luke Nguyen’s Vietnam-ot követve, a könyv Dél-Vietnámtól Észak-Vietnámig követi útját, át a piacokon, hátsó udvarokon, családtagok és idegenek konyháján. A magával ragadó helyszínfotók és étvágygerjesztő ételfotók mellett, Luke beszámolói a helyiekkel való találkozásáról és a meglátogatott helyszínekről fűszerezik a könyv oldalait, életre keltve Vietnám klasszikus receptjeit, a pho-től a banh mi-ig és mindent, ami köztük van.

 

Photo: Hardie Grant Books

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Luke Nguyen
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781742706207
Nyelv: Angol
Méretek: 25.2 x 30.7 x 4.3 cm
Súly: 2.32 kg
Oldalszám: 368
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Modern Pressure Cooking

Modern Pressure Cooking

Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.


New-School Sweets

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Chicken and Charcoal

Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról. 


Szerzők: Matt Abergel