The Food of Vietnam
Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot.
Luke sikeres tv-műsorát, a Luke Nguyen’s Vietnam-ot követve, a könyv Dél-Vietnámtól Észak-Vietnámig követi útját, át a piacokon, hátsó udvarokon, családtagok és idegenek konyháján. A magával ragadó helyszínfotók és étvágygerjesztő ételfotók mellett, Luke beszámolói a helyiekkel való találkozásáról és a meglátogatott helyszínekről fűszerezik a könyv oldalait, életre keltve Vietnám klasszikus receptjeit, a pho-től a banh mi-ig és mindent, ami köztük van.
Photo: Hardie Grant Books
Termékinformációk
Szerző: | Luke Nguyen |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9781742706207 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.2 x 30.7 x 4.3 cm |
Súly: | 2.32 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Culler de Pau
A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.