Barion Pixel

The Food of Vietnam


« Vissza | Szerzők: Luke Nguyen
  2019. augusztus 08. 15:32

The Food of Vietnam

Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot. 


Luke sikeres tv-műsorát, a Luke Nguyen’s Vietnam-ot követve, a könyv Dél-Vietnámtól Észak-Vietnámig követi útját, át a piacokon, hátsó udvarokon, családtagok és idegenek konyháján. A magával ragadó helyszínfotók és étvágygerjesztő ételfotók mellett, Luke beszámolói a helyiekkel való találkozásáról és a meglátogatott helyszínekről fűszerezik a könyv oldalait, életre keltve Vietnám klasszikus receptjeit, a pho-től a banh mi-ig és mindent, ami köztük van.

 

Photo: Hardie Grant Books

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Luke Nguyen
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781742706207
Nyelv: Angol
Méretek: 25.2 x 30.7 x 4.3 cm
Súly: 2.32 kg
Oldalszám: 368
Ár: 14 890 Ft
(14 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine

Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine

Ez a könyv egy rendkívüli utazás a bor univerzumába, képek és szavak utazása, amely egy nemes termék történetét követi nyomon. 


The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland