The Food of Vietnam
Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot.
Luke sikeres tv-műsorát, a Luke Nguyen’s Vietnam-ot követve, a könyv Dél-Vietnámtól Észak-Vietnámig követi útját, át a piacokon, hátsó udvarokon, családtagok és idegenek konyháján. A magával ragadó helyszínfotók és étvágygerjesztő ételfotók mellett, Luke beszámolói a helyiekkel való találkozásáról és a meglátogatott helyszínekről fűszerezik a könyv oldalait, életre keltve Vietnám klasszikus receptjeit, a pho-től a banh mi-ig és mindent, ami köztük van.
Photo: Hardie Grant Books
Termékinformációk
Szerző: | Luke Nguyen |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9781742706207 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.2 x 30.7 x 4.3 cm |
Súly: | 2.32 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine
Ez a könyv egy rendkívüli utazás a bor univerzumába, képek és szavak utazása, amely egy nemes termék történetét követi nyomon.
The Curious Bartender Volume 1
A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.
Pie Style
Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.