Barion Pixel

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller
  2012. november 26. 01:53

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.


Nyugodtan mondhatjuk, hogy a French Laundry szakácskönyv megváltoztatta a modern szakácskönyvek irányzatát, létjogosultságát, beltartalmi design-ját. Nem meglepő, hiszen aki hallott Thomas Kellerről, az tudja, hogy magas a szakmai léc. A kiadványban szereplő több mint 150 recept pontosan tükrözi a mesterszakács, a minőség és innováció iránti elkötelezettségét. A szerző talán a leginkább tisztelt amerikai séf, a neve gyakorlatilag egyet jelent a magas minőséggel és inspirációval, a folyamatos fejlődéssel, precizitással, kutatással. A könyvében szereplő receptek lenyűgözőek, és precízek, mindegyik reprodukálható magas minőségi szinten.

A beltartamilag átfogó kiadvány, alap szakácskönyvnek tekinthető, vagyis minden szakács polcán ott kell hogy legyen, ez kötelező!

Tartalom (Röviden):

Köszönetnyilvánítás

Öröm és tökéletesség

Út afrancia mosodához

A Boldog-Szomorú történet

Tölcsérek

Tudnivalók a Chef-ről

Hogyan használjuk ezt a könyvet

Szendvicsek

A törvény a csökkenő hozadék

Leves

Blini

A Hollandi lényege, fontossága

Kerti kanapék

Első fogás

Eszközök: a szűrő és a szita

Agnolotti (tészta)

Szarvasgomba

Libamáj

Személyzeti étel

Hal

A szenvedély a halaknak

A véletlen halárus

Homárfőzés

Beurre Monte mártás

Olaj infúziók

Hús

Só, bors és ecet

Dinsztelés és az erényes folyamat

Zöldségek darabolása

A legfontosabbat a nyúlról

A legfontosabbat a belsőségekről

Alaplevek és szószok

Gyors mártások

Porok

Sajt

Sajtos fogások

Sajtkészítő

Desszertek


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Keller
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 1999
ISBN: 9781579651268
Nyelv: Angol
Méretek: 29 x 29 x 3 cm
Súly: 2.28 kg
Oldalszám: 320
Ár: 19 190 Ft
(18 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.


Nick Bril 33

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury