Barion Pixel

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller
  2012. november 26. 01:53

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.


Nyugodtan mondhatjuk, hogy a French Laundry szakácskönyv megváltoztatta a modern szakácskönyvek irányzatát, létjogosultságát, beltartalmi design-ját. Nem meglepő, hiszen aki hallott Thomas Kellerről, az tudja, hogy magas a szakmai léc. A kiadványban szereplő több mint 150 recept pontosan tükrözi a mesterszakács, a minőség és innováció iránti elkötelezettségét. A szerző talán a leginkább tisztelt amerikai séf, a neve gyakorlatilag egyet jelent a magas minőséggel és inspirációval, a folyamatos fejlődéssel, precizitással, kutatással. A könyvében szereplő receptek lenyűgözőek, és precízek, mindegyik reprodukálható magas minőségi szinten.

A beltartamilag átfogó kiadvány, alap szakácskönyvnek tekinthető, vagyis minden szakács polcán ott kell hogy legyen, ez kötelező!

Tartalom (Röviden):

Köszönetnyilvánítás

Öröm és tökéletesség

Út afrancia mosodához

A Boldog-Szomorú történet

Tölcsérek

Tudnivalók a Chef-ről

Hogyan használjuk ezt a könyvet

Szendvicsek

A törvény a csökkenő hozadék

Leves

Blini

A Hollandi lényege, fontossága

Kerti kanapék

Első fogás

Eszközök: a szűrő és a szita

Agnolotti (tészta)

Szarvasgomba

Libamáj

Személyzeti étel

Hal

A szenvedély a halaknak

A véletlen halárus

Homárfőzés

Beurre Monte mártás

Olaj infúziók

Hús

Só, bors és ecet

Dinsztelés és az erényes folyamat

Zöldségek darabolása

A legfontosabbat a nyúlról

A legfontosabbat a belsőségekről

Alaplevek és szószok

Gyors mártások

Porok

Sajt

Sajtos fogások

Sajtkészítő

Desszertek


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Keller
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 1999
ISBN: 9781579651268
Nyelv: Angol
Méretek: 29 x 29 x 3 cm
Súly: 2.28 kg
Oldalszám: 320
Ár: 19 190 Ft
(18 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Cacao Alphabet

The Cacao Alphabet

A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.


Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.
 

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).