The French Laundry Cookbook
Thomas Keller
!['The French Laundry Cookbook The French Laundry Cookbook](/static/content/books/cover_img/0/98.jpg?432198353165044)
Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.
Nyugodtan mondhatjuk, hogy a French Laundry szakácskönyv megváltoztatta a modern szakácskönyvek irányzatát, létjogosultságát, beltartalmi design-ját. Nem meglepő, hiszen aki hallott Thomas Kellerről, az tudja, hogy magas a szakmai léc. A kiadványban szereplő több mint 150 recept pontosan tükrözi a mesterszakács, a minőség és innováció iránti elkötelezettségét. A szerző talán a leginkább tisztelt amerikai séf, a neve gyakorlatilag egyet jelent a magas minőséggel és inspirációval, a folyamatos fejlődéssel, precizitással, kutatással. A könyvében szereplő receptek lenyűgözőek, és precízek, mindegyik reprodukálható magas minőségi szinten.
A beltartamilag átfogó kiadvány, alap szakácskönyvnek tekinthető, vagyis minden szakács polcán ott kell hogy legyen, ez kötelező!
Tartalom (Röviden):
Köszönetnyilvánítás
Öröm és tökéletesség
Út afrancia mosodához
A Boldog-Szomorú történet
Tölcsérek
Tudnivalók a Chef-ről
Hogyan használjuk ezt a könyvet
Szendvicsek
A törvény a csökkenő hozadék
Leves
Blini
A Hollandi lényege, fontossága
Kerti kanapék
Első fogás
Eszközök: a szűrő és a szita
Agnolotti (tészta)
Szarvasgomba
Libamáj
Személyzeti étel
Hal
A szenvedély a halaknak
A véletlen halárus
Homárfőzés
Beurre Monte mártás
Olaj infúziók
Hús
Só, bors és ecet
Dinsztelés és az erényes folyamat
Zöldségek darabolása
A legfontosabbat a nyúlról
A legfontosabbat a belsőségekről
Alaplevek és szószok
Gyors mártások
Porok
Sajt
Sajtos fogások
Sajtkészítő
Desszertek
Termékinformációk
Szerző: | Thomas Keller |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 1999 |
ISBN: | 9781579651268 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 29 x 29 x 3 cm |
Súly: | 2.28 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
19 190 Ft (18 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches
!['Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1062.jpg?267159517192243)
A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
Nick Bril 33
!['Nick Bril 33 Nick Bril 33](/static/content/books/cover_img/0//thumb/467.jpg?725405435172221)
Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.