Szerző: Ferran Adriá
The Origins of Cooking
!['The Origins of Cooking The Origins of Cooking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/740.jpg?139753576131814)
A főzés születésének hiánytalan felfedezése, az első számú szakértelemként ismert Ferran Adrià vezette elBullifoundation írásában.
elBulli 2005-2011
!['elBulli 2005-2011 elBulli 2005-2011](/static/content/books/cover_img/0//thumb/169.jpg?770659304128541)
elBulli 2005-2011, 7 kötetes szakácskönyv, az étterem emblematikus időszakának összegzése, ismertetése, receptgyűjteménye. Az étterem bezárását megelőzően a világ legjobb éttermévé választották éveken keresztül. A világ legkreatívabb és legbefolyásosabb 3 Michelin csillagos konyhafőnökének választott szakember étterme 6 hónapig zárva tartott. A bezárt időszak alatt kísérletezte, kísérletezték ki a tökéletes 25-35 fogásos menüt, melyet a következő fél évben szerepeltetett étlapján.