Barion Pixel

The Origins of Cooking

Palaeolithic and Neolithic Cooking


« Vissza | Szerzők: Ferran Adriá
  2021. február 04. 22:34

The Origins of Cooking

A főzés születésének hiánytalan felfedezése, az első számú szakértelemként ismert Ferran Adrià vezette elBullifoundation írásában.


Ez az esszenciális kötet a konyhaművészet alapjait vizsgálja, a legkorábbi forrásokkal kezdve. Végigkövet minden terményt, megoldást és készséget, ami az ételkészítésben szerepet játszik és olyan időszerű kérdéseket tesz fel, mint: a nyers ételek tudatos választása főzésnek számít-e vagy onnantól számítható főzésnek valami, hogy az alapanyagokat eszközökkel módosítjuk? Lehet az ételt ’főttnek’ tekinteni, ha nyers állapotában fogyasztjuk? Tele az elBullifoundation felvilágosító diagramjaival és képeivel és érdekfeszítő szövegekkel, kötelező darab minden szakács könyvtárába.
Ferran Adrià 1984-ben csatlakozott az elBulli étterem csapatához és viharos gyorsasággal haladt előre a konyhafőnöki pozícióig, 3 Michelin-csillaggal és számos más elismeréssel is díjazták. Híres úttörő kulináris technikáiról, méltatják és imitálják a világon mindenütt. Az elBulli 2011-es bezárása óta, Ferran Adrià előadásokat tart a világ körül és az elBullifoundation kifejlesztésén munkálkodik, ami egy kulináris akadémia és agytröszt az egykori elBulli helyén, Barcelona-tól nem messze.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ferran Adriá
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 14.
ISBN: 9781838661625
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23 x 33 x 3.9 cm
Súly: 3.31 kg
Oldalszám: 592
Ár: 44 990 Ft
(42 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash