Barion Pixel

The Origins of Cooking

Palaeolithic and Neolithic Cooking


« Vissza | Szerzők: Ferran Adriá
  2021. február 04. 22:34

The Origins of Cooking

A főzés születésének hiánytalan felfedezése, az első számú szakértelemként ismert Ferran Adrià vezette elBullifoundation írásában.


Ez az esszenciális kötet a konyhaművészet alapjait vizsgálja, a legkorábbi forrásokkal kezdve. Végigkövet minden terményt, megoldást és készséget, ami az ételkészítésben szerepet játszik és olyan időszerű kérdéseket tesz fel, mint: a nyers ételek tudatos választása főzésnek számít-e vagy onnantól számítható főzésnek valami, hogy az alapanyagokat eszközökkel módosítjuk? Lehet az ételt ’főttnek’ tekinteni, ha nyers állapotában fogyasztjuk? Tele az elBullifoundation felvilágosító diagramjaival és képeivel és érdekfeszítő szövegekkel, kötelező darab minden szakács könyvtárába.
Ferran Adrià 1984-ben csatlakozott az elBulli étterem csapatához és viharos gyorsasággal haladt előre a konyhafőnöki pozícióig, 3 Michelin-csillaggal és számos más elismeréssel is díjazták. Híres úttörő kulináris technikáiról, méltatják és imitálják a világon mindenütt. Az elBulli 2011-es bezárása óta, Ferran Adrià előadásokat tart a világ körül és az elBullifoundation kifejlesztésén munkálkodik, ami egy kulináris akadémia és agytröszt az egykori elBulli helyén, Barcelona-tól nem messze.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ferran Adriá
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 14.
ISBN: 9781838661625
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23 x 33 x 3.9 cm
Súly: 3.31 kg
Oldalszám: 592
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Big Book of Cidermaking

Big Book of Cidermaking

Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.


Etxebarri

Etxebarri

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.