All Day Baking - Savoury, Not Sweet
Pies, quiches, galettes, tarts and preserves and more

Minden két édesszájú süteményrajongóra jut legalább egy olyan ember, aki inkább a gruyère gougère-t vagy a curry-s pastie-t választja.
Az All Day Baking: Savoury, Not Sweet végre egy olyan sütésről szóló szakácskönyv, amely nekik készült.
Küldetése, hogy megnyugtató, ötletes és teljes kiőrlésű gabonákra épülő ötleteket kínáljon pitékhez, kolbászos roládokhoz, pastie-khoz és számtalan más, főként tésztán alapuló finomsághoz, valamint karakteres kísérőfogásokat, amelyek segítségével az olvasó a frissen sült finomságokat bármely napszakban tápláló, laktató étkezéssé alakíthatja.
A szerző, Michael James, Michelin-csillagos éttermekben képzett séf, aki már pályája kezdetén beleszeretett a sütés művészetébe, precizitásába és abba az elégedettségbe, amit a sütés öröme nyújt.
Második könyvében, az All Day Baking-ben, visszatekint gyermekkorának brit pastie-ire, bemutatja a fiatal családjának ma készített pitéket, valamint azokat a quiche-eket, kolbászos roládokat, palmiereket és galette-eket, amelyek világszerte rajongótábort szereztek neki.Egy valódi tészta-mesterkurzust is tart – a levelestésztától a rozsoson át egészen a vegán és gluténmentes változatokig –, olyan alapvető tudást adva az olvasóknak, amelyre építve bátran elindulhatnak a saját, ínycsiklandó sütési kalandjaik felé.
A könyv egészén végig érződik Michael és felesége, Pippa James szemlélete, amely a fenntarthatóságon, a szezonalitáson és a pazarlás minimalizálásának vágyán alapul.
Termékinformációk
Szerző: | Michael James |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. július 19. |
ISBN: | 9781743796993 |
Nyelv: | Angol |
Súly: | 0.97 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: |
Keresés
The Book of Pintxos

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.