Barion Pixel

Australian Fish and Seafood Cookbook

The Ultimate Kitchen Companion


« Vissza | Szerzők: John Sussman, Stephen Hodges, Anthony Huckstep, Sarah Swan
  2017. augusztus 11. 18:18

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


130 recept szemlélteti a temérdek rendelkezésre álló tengeri alapanyagokban rejlő ízletes lehetőségeket, továbbá informatív, lépéseket ábrázoló fényképek vetnek véget egyszer s mindenkorra a tanácstalanságnak, ami a halfőzést illeti. Szemet gyönyörködtető képvilágával, ez a szakkönyv egyaránt olyan mutatós, mint informatív, és viszonyítási pont mindazoknak, akiket érdekel a halak és a tenger gyümölcseinek helyes elkészítése és elfogyasztása.


„A tengeri hozzávalók bibliája. Az egyetlen könyv, amire szükséged lesz a témát illetően” Neil Perry

„A könyv, amire Ausztráliának régóta szüksége volt, az ország néhány olyan szakértőjének kiadásában, akik valóban felkészültek arra, hogy megbirkózzanak ezzel a feladattal. Nélkülözhetetlen.” John Lethlean


Az írók bemutatása:


John Susman Ausztrália kimagasló tengeri halbeszállítója, az ország legjobb éttermeit látja el.
Anthony Huckstep egy étteremkritikus, egykori séf és szakácskönyvíró.
Stephen Hodges-re sok vendéglátóipari bennfentes, vagy éppen Ausztrália egyik legjobb tengeri ételeket készítő szakácsa.
Sarah Swan egy séf és receptíró aki Neil Perry Rockpool Group-jának dolgozott 14 éven keresztül.

Photo: Murdoch


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: John Sussman, Stephen Hodges, Anthony Huckstep, Sarah Swan
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781743363287
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 4 cm
Súly: 2.26 kg
Oldalszám: 480
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Book of Sandwiches

The Book of Sandwiches

Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?

 


Szerzők: Jason Skrobar

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland