Barion Pixel

Australian Fish and Seafood Cookbook

The Ultimate Kitchen Companion


« Vissza | Szerzők: John Sussman, Stephen Hodges, Anthony Huckstep, Sarah Swan
  2017. augusztus 11. 18:18

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


130 recept szemlélteti a temérdek rendelkezésre álló tengeri alapanyagokban rejlő ízletes lehetőségeket, továbbá informatív, lépéseket ábrázoló fényképek vetnek véget egyszer s mindenkorra a tanácstalanságnak, ami a halfőzést illeti. Szemet gyönyörködtető képvilágával, ez a szakkönyv egyaránt olyan mutatós, mint informatív, és viszonyítási pont mindazoknak, akiket érdekel a halak és a tenger gyümölcseinek helyes elkészítése és elfogyasztása.


„A tengeri hozzávalók bibliája. Az egyetlen könyv, amire szükséged lesz a témát illetően” Neil Perry

„A könyv, amire Ausztráliának régóta szüksége volt, az ország néhány olyan szakértőjének kiadásában, akik valóban felkészültek arra, hogy megbirkózzanak ezzel a feladattal. Nélkülözhetetlen.” John Lethlean


Az írók bemutatása:


John Susman Ausztrália kimagasló tengeri halbeszállítója, az ország legjobb éttermeit látja el.
Anthony Huckstep egy étteremkritikus, egykori séf és szakácskönyvíró.
Stephen Hodges-re sok vendéglátóipari bennfentes, vagy éppen Ausztrália egyik legjobb tengeri ételeket készítő szakácsa.
Sarah Swan egy séf és receptíró aki Neil Perry Rockpool Group-jának dolgozott 14 éven keresztül.

Photo: Murdoch


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: John Sussman, Stephen Hodges, Anthony Huckstep, Sarah Swan
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781743363287
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 4 cm
Súly: 2.26 kg
Oldalszám: 480
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

New-School Sweets

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


Cook with Joan Roca

Cook with Joan Roca

A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.


Szerzők: Joan Roca

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland