Bar Bibel
Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!
A könyv olvasója betekintést nyerhet a Cihan Anadologlu és csapata, a bár tulajdonosai mindennapjaiba, a minőségi bár világába. A mintegy 200 klasszikus koktél mellett 50 legjobb saját alkotását is feltárja Cihan Anadologlu. A könyv beltartalma kitér a bárban használatos gyümölcslevekre, a szirupokra, az espumákra, továbbá az étel és a koktél párosítás izgalmas témájára egyaránt. A könyv, kezdők és a már gyakorlott szakemberek számára is szükséges gyakorlati és elméleti tanácsokat biztosít, valamint a legfontosabb bár technikákat is bemutatja a Bar Biblia. Minden, a bár technika iránt érdeklődő számára ajánlott kiadvány.













Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerzők: | Daniel Esswein, Cihan Anadologlu |
| Kiadó: | Callwey |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9783766722805 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 25.8 x 28.7 x 2.5 cm |
| Súly: | 2 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Koji Alchemy
A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.