Bread Ahead
The Expert Home Baker - A Masterclass in Classic Baking
Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
Több mint 90 bolondbiztos, klasszikus sütési receptet tartalmaz, édes és sós ételekkel, valamint rengeteg szezonális kedvenccel. Fedezze fel a sütés örömét, mint egy profi, de saját otthoni konyhájának kényelméből.
Az egyszerű klasszikusoktól kezdve, mint például a Victoria Sponge, a rusztikus Country Loaf vagy az American Chocolate Chip Cookies, a nagyobb kihívást jelentő Millefeuille, Babka vagy sós Croissant, még receptet is talál minden olyan lekvárhoz és lekvárhoz, amelyekre szüksége van, hogy kiegészítse alkotásait. Tökéletesítse karácsonyi pudingját, darált pitejét és egyéb ünnepi kedvenceit a pazar karácsonyi fejezetben, vagy hozza létre újra a Bread Ahead legkedveltebb édességét egy, a hírhedt töltött fánkokkal foglalkozó fejezetben.
Bármilyen képzettségű is legyen, a Bread Ahead - The Expert Home Baker lesz az Ön sütési bibliája, minden információval, amit a jó, klasszikus sütésről tudni kell.
Termékinformációk
Szerző: | Matthew Jones |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 28. |
ISBN: | 9781784884468 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24.8 x 3 cm |
Súly: | 1.18 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
The Rice Book
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
Sweet France
François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.