Barion Pixel

Bread Ahead

The Expert Home Baker - A Masterclass in Classic Baking


« Vissza | Szerzők: Matthew Jones
  2021. szeptember 11. 16:04

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.

Több mint 90 bolondbiztos, klasszikus sütési receptet tartalmaz, édes és sós ételekkel, valamint rengeteg szezonális kedvenccel. Fedezze fel a sütés örömét, mint egy profi, de saját otthoni konyhájának kényelméből.
Az egyszerű klasszikusoktól kezdve, mint például a Victoria Sponge, a rusztikus Country Loaf vagy az American Chocolate Chip Cookies, a nagyobb kihívást jelentő Millefeuille, Babka vagy sós Croissant, még receptet is talál minden olyan lekvárhoz és lekvárhoz, amelyekre szüksége van, hogy kiegészítse alkotásait. Tökéletesítse karácsonyi pudingját, darált pitejét és egyéb ünnepi kedvenceit a pazar karácsonyi fejezetben, vagy hozza létre újra a Bread Ahead legkedveltebb édességét egy, a hírhedt töltött fánkokkal foglalkozó fejezetben.
Bármilyen képzettségű is legyen, a Bread Ahead - The Expert Home Baker lesz az Ön sütési bibliája, minden információval, amit a jó, klasszikus sütésről tudni kell.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthew Jones
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 28.
ISBN: 9781784884468
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.8 x 3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Sushi Secrets

Sushi Secrets

A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.