Barion Pixel

Bread Ahead

The Expert Home Baker - A Masterclass in Classic Baking


« Vissza | Szerzők: Matthew Jones
  2021. szeptember 11. 16:04

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.

Több mint 90 bolondbiztos, klasszikus sütési receptet tartalmaz, édes és sós ételekkel, valamint rengeteg szezonális kedvenccel. Fedezze fel a sütés örömét, mint egy profi, de saját otthoni konyhájának kényelméből.
Az egyszerű klasszikusoktól kezdve, mint például a Victoria Sponge, a rusztikus Country Loaf vagy az American Chocolate Chip Cookies, a nagyobb kihívást jelentő Millefeuille, Babka vagy sós Croissant, még receptet is talál minden olyan lekvárhoz és lekvárhoz, amelyekre szüksége van, hogy kiegészítse alkotásait. Tökéletesítse karácsonyi pudingját, darált pitejét és egyéb ünnepi kedvenceit a pazar karácsonyi fejezetben, vagy hozza létre újra a Bread Ahead legkedveltebb édességét egy, a hírhedt töltött fánkokkal foglalkozó fejezetben.
Bármilyen képzettségű is legyen, a Bread Ahead - The Expert Home Baker lesz az Ön sütési bibliája, minden információval, amit a jó, klasszikus sütésről tudni kell.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthew Jones
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 28.
ISBN: 9781784884468
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.8 x 3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 288
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock