Bread Ahead
The Expert Home Baker - A Masterclass in Classic Baking

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
Több mint 90 bolondbiztos, klasszikus sütési receptet tartalmaz, édes és sós ételekkel, valamint rengeteg szezonális kedvenccel. Fedezze fel a sütés örömét, mint egy profi, de saját otthoni konyhájának kényelméből.
Az egyszerű klasszikusoktól kezdve, mint például a Victoria Sponge, a rusztikus Country Loaf vagy az American Chocolate Chip Cookies, a nagyobb kihívást jelentő Millefeuille, Babka vagy sós Croissant, még receptet is talál minden olyan lekvárhoz és lekvárhoz, amelyekre szüksége van, hogy kiegészítse alkotásait. Tökéletesítse karácsonyi pudingját, darált pitejét és egyéb ünnepi kedvenceit a pazar karácsonyi fejezetben, vagy hozza létre újra a Bread Ahead legkedveltebb édességét egy, a hírhedt töltött fánkokkal foglalkozó fejezetben.
Bármilyen képzettségű is legyen, a Bread Ahead - The Expert Home Baker lesz az Ön sütési bibliája, minden információval, amit a jó, klasszikus sütésről tudni kell.
Termékinformációk
Szerző: | Matthew Jones |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 28. |
ISBN: | 9781784884468 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24.8 x 3 cm |
Súly: | 1.18 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish

A Scorched egy recepteket és gyakorlati tanácsokat tartalmazó szakácskönyv, amely segít a legtöbbet kihozni a hal grillezéséből, kezdve a tudománytól, arról, hogy miért sütünk különböző halfajtákat különböző módon, valamint a tűz működésének fizikáját.
The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.