Coffee Style
Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.
Belépve a világ legjobb kávézóiba, Friedrichs megmutatja, milyen a kifinomult a kávékészítés művészete, a kávégép mögött-mellett és azon túli oldalt egyaránt. Nora Manthey szövegeivel kiegészülve csodás albumot kapunk a jelenkor coffee specialty világáról.










Termékinformációk
| Szerzők: | Horst A. Friedrichs, Nora Manthey |
| Kiadó: | Prestel |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9783791383217 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21 x 27 x 2.3 cm |
| Súly: | 1.18 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
13 690 Ft (13 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Mangia - How to eat your way through Italy
Utazza be Olaszország régióit az ételeken keresztül, és fedezd fel a legjobb termékeket és ételeket.
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.