Barion Pixel

Coffee Style


« Vissza | Szerzők: Horst A. Friedrichs, Nora Manthey
  2018. augusztus 18. 14:20

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


Belépve a világ legjobb kávézóiba, Friedrichs megmutatja, milyen a kifinomult a kávékészítés művészete, a kávégép mögött-mellett és azon túli oldalt egyaránt. Nora Manthey szövegeivel kiegészülve csodás albumot kapunk a jelenkor coffee specialty világáról.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Horst A. Friedrichs, Nora Manthey
Kiadó: Prestel
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9783791383217
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 27 x 2.3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 208
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

A Pékmesterség Nagykönyve

A Pékmesterség Nagykönyve

Egy könyv, amit 3 hivatásos pék neve fémjelez: Thomas Marie (Meilleur Ouvrier de France 2007-ben és a felsőoktatás vezetője a Lausanne-i vendéglátóipari iskolában), Jean-Marie Lanio (az INBP mesterkurzus vezetője az SPC-nél, Szöulban) és Patric Mitaillé (szintén a Lausanne-i vendéglátóipari iskola tanára).


Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury