Barion Pixel

Coffee Style


« Vissza | Szerzők: Horst A. Friedrichs, Nora Manthey
  2018. augusztus 18. 14:20

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


Belépve a világ legjobb kávézóiba, Friedrichs megmutatja, milyen a kifinomult a kávékészítés művészete, a kávégép mögött-mellett és azon túli oldalt egyaránt. Nora Manthey szövegeivel kiegészülve csodás albumot kapunk a jelenkor coffee specialty világáról.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Horst A. Friedrichs, Nora Manthey
Kiadó: Prestel
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9783791383217
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 27 x 2.3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 208
Ár: 13 690 Ft
(13 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.


Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.