Couture Chocolate
A Masterclass in Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is.
William Curley megosztja technikáit és légínycsiklandóbb receptjeit, valamint az alapokat: a temperálás módszerét és azt, hogy egy szelet csokoládét hogyan kell elkészíteni. Tanácsokkal lát el, hogy hogyan adjunk különleges ízeket a csokoládéhoz, mint a rozmaring és málna, valamint bemutatja a különböző textúrákat. Most, hogy már a téma mestereivé válhatunk, itt az ideje megkóstolni az író hihetetlen, művészi, elegáns alkotásait.
Photo: Jacqui Small LLP
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | William Curley |
Kiadó: | Jacqui Small |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate |
Kiadás éve: | 2011 |
ISBN: | 9781906417598 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 28 x 2 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
11 290 Ft (10 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve.
Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.