Couture Chocolate
A Masterclass in Chocolate
A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is.
William Curley megosztja technikáit és légínycsiklandóbb receptjeit, valamint az alapokat: a temperálás módszerét és azt, hogy egy szelet csokoládét hogyan kell elkészíteni. Tanácsokkal lát el, hogy hogyan adjunk különleges ízeket a csokoládéhoz, mint a rozmaring és málna, valamint bemutatja a különböző textúrákat. Most, hogy már a téma mestereivé válhatunk, itt az ideje megkóstolni az író hihetetlen, művészi, elegáns alkotásait.
Photo: Jacqui Small LLP
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | William Curley |
Kiadó: | Jacqui Small |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2011 |
ISBN: | 9781906417598 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 28 x 2 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
11 290 Ft (10 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Boragó
A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times
Rum
300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.