The Real Japanese Izakaya Cookbook
120 Classic Bar Bites from Japan
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
Hasonlóan a Tapasokhoz vagy a Pub ételekhez, az Izakaya-ételek is az ízletes bárfalatoktól a tartalmas salátákig, ragukig, grillezett húsokig és tengeri ételekig terjednek – mindezt frissen készítik, minimális felhajtással és maximális ízzel – és egy hűtött pohár sör vagy szaké mellé szolgálják fel.
Az igazi japán izakaya szakácskönyv lehetővé teszi több mint 120 klasszikus izakaya étel elkészítését otthoni, saját konyhájában. Ezek közé tartoznak az olyan sztenderdek, mint a Yakitori csirkenyárs, a ropogós gyoza és a grillezett Wagyu marhahús Shiso-val.
A vegánok és vegetáriánusok olyan ételekkel is jól el vannak látva, mint a Daikon saláta Yuzu öntettel, a grillezett fávabab és a sült tofu gyömbérszósszal. Wataru Yokota séf és író saját egyedi csavarokkal egészíti ki a jellegzetes japán recepteket, mint például a miso-s párolt sertéshús és a grillezett makréla szilvamártással.
Yokota receptjei egyszerűek és gyorsak, azoknak a dolgozó embereknek szólnak, akiknek nincs sok idejük főzni, de szeretnek új és érdekes ízeket kipróbálni. Ez a könyv világos, lépésenkénti fényképeket és utasításokat tartalmaz minden ételhez.
Továbbá bevezető útmutatást ad az italok kiválasztásához, felszolgálásához és keveréséhez a receptek kiegészítéseként – és még azt is, hogyan lehet gyorsan grillezni és füstölni a húst, hogy autentikus izakaya ízt kapjon!
Termékinformációk
Szerzők: | Wataru Yokota, Makiko Itoh |
Kiadó: | Tuttle Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2019 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 19. |
ISBN: | 9784805315286 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 25.7 x 2 cm |
Súly: | 1.01 kg |
Oldalszám: | 128 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
-12°C GELATO
Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.
South
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.