Barion Pixel

The Real Japanese Izakaya Cookbook

120 Classic Bar Bites from Japan


« Vissza | Szerzők: Wataru Yokota, Makiko Itoh
  2024. január 22. 14:52

The Real Japanese Izakaya Cookbook

Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban. 


Hasonlóan a Tapasokhoz vagy a Pub ételekhez, az Izakaya-ételek is az ízletes bárfalatoktól a tartalmas salátákig, ragukig, grillezett húsokig és tengeri ételekig terjednek – mindezt frissen készítik, minimális felhajtással és maximális ízzel – és egy hűtött pohár sör vagy szaké mellé szolgálják fel.

Az igazi japán izakaya szakácskönyv lehetővé teszi több mint 120 klasszikus izakaya étel elkészítését otthoni, saját konyhájában. Ezek közé tartoznak az olyan sztenderdek, mint a Yakitori csirkenyárs, a ropogós gyoza és a grillezett Wagyu marhahús Shiso-val.

A vegánok és vegetáriánusok olyan ételekkel is jól el vannak látva, mint a Daikon saláta Yuzu öntettel, a grillezett fávabab és a sült tofu gyömbérszósszal. Wataru Yokota séf és író saját egyedi csavarokkal egészíti ki a jellegzetes japán recepteket, mint például a miso-s párolt sertéshús és a grillezett makréla szilvamártással.

Yokota receptjei egyszerűek és gyorsak, azoknak a dolgozó embereknek szólnak, akiknek nincs sok idejük főzni, de szeretnek új és érdekes ízeket kipróbálni. Ez a könyv világos, lépésenkénti fényképeket és utasításokat tartalmaz minden ételhez.
Továbbá bevezető útmutatást ad az italok kiválasztásához, felszolgálásához és keveréséhez a receptek kiegészítéseként – és még azt is, hogyan lehet gyorsan grillezni és füstölni a húst, hogy autentikus izakaya ízt kapjon!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Wataru Yokota, Makiko Itoh
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9784805315286
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25.7 x 2 cm
Súly: 1.01 kg
Oldalszám: 128
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


Core by Clare Smyth

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Szerzők: Clare Smyth

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury