Barion Pixel

The Real Japanese Izakaya Cookbook

120 Classic Bar Bites from Japan


« Vissza | Szerzők: Wataru Yokota, Makiko Itoh
  2024. január 22. 14:52

The Real Japanese Izakaya Cookbook

Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban. 


Hasonlóan a Tapasokhoz vagy a Pub ételekhez, az Izakaya-ételek is az ízletes bárfalatoktól a tartalmas salátákig, ragukig, grillezett húsokig és tengeri ételekig terjednek – mindezt frissen készítik, minimális felhajtással és maximális ízzel – és egy hűtött pohár sör vagy szaké mellé szolgálják fel.

Az igazi japán izakaya szakácskönyv lehetővé teszi több mint 120 klasszikus izakaya étel elkészítését otthoni, saját konyhájában. Ezek közé tartoznak az olyan sztenderdek, mint a Yakitori csirkenyárs, a ropogós gyoza és a grillezett Wagyu marhahús Shiso-val.

A vegánok és vegetáriánusok olyan ételekkel is jól el vannak látva, mint a Daikon saláta Yuzu öntettel, a grillezett fávabab és a sült tofu gyömbérszósszal. Wataru Yokota séf és író saját egyedi csavarokkal egészíti ki a jellegzetes japán recepteket, mint például a miso-s párolt sertéshús és a grillezett makréla szilvamártással.

Yokota receptjei egyszerűek és gyorsak, azoknak a dolgozó embereknek szólnak, akiknek nincs sok idejük főzni, de szeretnek új és érdekes ízeket kipróbálni. Ez a könyv világos, lépésenkénti fényképeket és utasításokat tartalmaz minden ételhez.
Továbbá bevezető útmutatást ad az italok kiválasztásához, felszolgálásához és keveréséhez a receptek kiegészítéseként – és még azt is, hogyan lehet gyorsan grillezni és füstölni a húst, hogy autentikus izakaya ízt kapjon!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Wataru Yokota, Makiko Itoh
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9784805315286
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25.7 x 2 cm
Súly: 1.01 kg
Oldalszám: 128
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish

Scorched  - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish

A Scorched egy recepteket és gyakorlati tanácsokat tartalmazó szakácskönyv, amely segít a legtöbbet kihozni a hal grillezéséből, kezdve a tudománytól, arról, hogy miért sütünk különböző halfajtákat különböző módon, valamint a tűz működésének fizikáját. 


The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren

The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon