The Real Japanese Izakaya Cookbook
120 Classic Bar Bites from Japan

Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
Hasonlóan a Tapasokhoz vagy a Pub ételekhez, az Izakaya-ételek is az ízletes bárfalatoktól a tartalmas salátákig, ragukig, grillezett húsokig és tengeri ételekig terjednek – mindezt frissen készítik, minimális felhajtással és maximális ízzel – és egy hűtött pohár sör vagy szaké mellé szolgálják fel.
Az igazi japán izakaya szakácskönyv lehetővé teszi több mint 120 klasszikus izakaya étel elkészítését otthoni, saját konyhájában. Ezek közé tartoznak az olyan sztenderdek, mint a Yakitori csirkenyárs, a ropogós gyoza és a grillezett Wagyu marhahús Shiso-val.
A vegánok és vegetáriánusok olyan ételekkel is jól el vannak látva, mint a Daikon saláta Yuzu öntettel, a grillezett fávabab és a sült tofu gyömbérszósszal. Wataru Yokota séf és író saját egyedi csavarokkal egészíti ki a jellegzetes japán recepteket, mint például a miso-s párolt sertéshús és a grillezett makréla szilvamártással.
Yokota receptjei egyszerűek és gyorsak, azoknak a dolgozó embereknek szólnak, akiknek nincs sok idejük főzni, de szeretnek új és érdekes ízeket kipróbálni. Ez a könyv világos, lépésenkénti fényképeket és utasításokat tartalmaz minden ételhez.
Továbbá bevezető útmutatást ad az italok kiválasztásához, felszolgálásához és keveréséhez a receptek kiegészítéseként – és még azt is, hogyan lehet gyorsan grillezni és füstölni a húst, hogy autentikus izakaya ízt kapjon!
Termékinformációk
Szerzők: | Wataru Yokota, Makiko Itoh |
Kiadó: | Tuttle Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2019 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 19. |
ISBN: | 9784805315286 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 25.7 x 2 cm |
Súly: | 1.01 kg |
Oldalszám: | 128 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult.
Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.