The Real Japanese Izakaya Cookbook
120 Classic Bar Bites from Japan
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
Hasonlóan a Tapasokhoz vagy a Pub ételekhez, az Izakaya-ételek is az ízletes bárfalatoktól a tartalmas salátákig, ragukig, grillezett húsokig és tengeri ételekig terjednek – mindezt frissen készítik, minimális felhajtással és maximális ízzel – és egy hűtött pohár sör vagy szaké mellé szolgálják fel.
Az igazi japán izakaya szakácskönyv lehetővé teszi több mint 120 klasszikus izakaya étel elkészítését otthoni, saját konyhájában. Ezek közé tartoznak az olyan sztenderdek, mint a Yakitori csirkenyárs, a ropogós gyoza és a grillezett Wagyu marhahús Shiso-val.
A vegánok és vegetáriánusok olyan ételekkel is jól el vannak látva, mint a Daikon saláta Yuzu öntettel, a grillezett fávabab és a sült tofu gyömbérszósszal. Wataru Yokota séf és író saját egyedi csavarokkal egészíti ki a jellegzetes japán recepteket, mint például a miso-s párolt sertéshús és a grillezett makréla szilvamártással.
Yokota receptjei egyszerűek és gyorsak, azoknak a dolgozó embereknek szólnak, akiknek nincs sok idejük főzni, de szeretnek új és érdekes ízeket kipróbálni. Ez a könyv világos, lépésenkénti fényképeket és utasításokat tartalmaz minden ételhez.
Továbbá bevezető útmutatást ad az italok kiválasztásához, felszolgálásához és keveréséhez a receptek kiegészítéseként – és még azt is, hogyan lehet gyorsan grillezni és füstölni a húst, hogy autentikus izakaya ízt kapjon!
Termékinformációk
Szerzők: | Wataru Yokota, Makiko Itoh |
Kiadó: | Tuttle Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2019 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 19. |
ISBN: | 9784805315286 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 25.7 x 2 cm |
Súly: | 1.01 kg |
Oldalszám: | 128 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
12 saisons de Yann Couvreur
Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.
Vodka
Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.
Umami
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.