Cuisiner La Mer
70 espèces, 90 recettes

A Cuisiner la mer egy közel 400 oldalas biblia, ami megtanítja az olvasót különféle tengeri halakat, kagylókat és rákféléket megkülönböztetni egymástól, majd a lehető legprecízebben megtisztítani és elkészíteni őket, több mint 100, kategorizált recepten keresztül.
Alaplevek és levesek, rántott ételek és fánkok, házi füstölés, curryk és fűszeres ételek, egyszerűbb és kifinomultabb fogások egyaránt megtalálhatók. Gaël Orieux minden ismeretét átadja, egy figyelemre méltóan megtervezett és illusztrált kiadvány lapjain.
Egy felbecsülhetetlen értékű és nélkülözhetetlen mű, Jean-Claude Amiel csodálatos képeivel.
Photo: Editions de la Martinière
Termékinformációk
Szerző: | Gaël Orieux |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9782732477077 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.9 x 29.4 x 3.5 cm |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.
The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze.
The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.