Barion Pixel

Cuisiner La Mer

70 espèces, 90 recettes


« Vissza | Szerzők: Gaël Orieux
  2016. december 04. 15:11

Cuisiner La Mer

A Cuisiner la mer egy közel 400 oldalas biblia, ami megtanítja az olvasót különféle tengeri halakat, kagylókat és rákféléket megkülönböztetni egymástól, majd a lehető legprecízebben megtisztítani és elkészíteni őket, több mint 100, kategorizált recepten keresztül.


Alaplevek és levesek, rántott ételek és fánkok, házi füstölés, curryk és fűszeres ételek, egyszerűbb és kifinomultabb fogások egyaránt megtalálhatók. Gaël Orieux minden ismeretét átadja, egy figyelemre méltóan megtervezett és illusztrált kiadvány lapjain. 

Egy felbecsülhetetlen értékű és nélkülözhetetlen mű, Jean-Claude Amiel csodálatos képeivel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Editions de la Martinière

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gaël Orieux
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782732477077
Nyelv: Francia
Méretek: 22.9 x 29.4 x 3.5 cm
Oldalszám: 384
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance

Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance

A Tarts Anon egy dolgot kivételesen jól csinál – a tartokat –, és ebben a szakácskönyvben a legenda mögött álló csapat felfedi a minden alkalomra tökéletes elkészítésének titkait. Tarts Anon: Sweet and Savoury Tart Brilliance az útmutató a lenyűgöző torták sütéséhez, minden alkalomra.


Garuharu Book Collection

Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.