Cuisiner La Mer
70 espèces, 90 recettes

A Cuisiner la mer egy közel 400 oldalas biblia, ami megtanítja az olvasót különféle tengeri halakat, kagylókat és rákféléket megkülönböztetni egymástól, majd a lehető legprecízebben megtisztítani és elkészíteni őket, több mint 100, kategorizált recepten keresztül.
Alaplevek és levesek, rántott ételek és fánkok, házi füstölés, curryk és fűszeres ételek, egyszerűbb és kifinomultabb fogások egyaránt megtalálhatók. Gaël Orieux minden ismeretét átadja, egy figyelemre méltóan megtervezett és illusztrált kiadvány lapjain.
Egy felbecsülhetetlen értékű és nélkülözhetetlen mű, Jean-Claude Amiel csodálatos képeivel.
Photo: Editions de la Martinière
Termékinformációk
Szerző: | Gaël Orieux |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9782732477077 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.9 x 29.4 x 3.5 cm |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Pasta Masterclass

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.
The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!
KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.
Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.