Foie Gras
Libamáj
A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
A 352 oldalas könyv beltartalmában felfedezheti a libamáj történetét, összehasonlítva a libamájat a kacsamájjal. Megtanulhatjuk a "hízott" kacsa, liba szakszerű bontását, milyen szakmai és tudományos tényezőket kell figyelembe venni a kiválasztás, a vásárlás és a felhasználás előtt, valamint hogyan lehet megoldani esetleges felmerült alapanyag problémákat. Megtanulhatjuk és magabiztosan alkalmazhatjuk valamennyi elkészitési technológiát. Több mint 100 klasszikus és modern recept található a könyvben, továbbá a szerző, az általa legjobbnak tartott borokat és kenyerek ajánlja a libamáj élvezetéhez.
André Bonnaure a legtekintélyesebb libamáj szakembernek számít a világon.
A kiadvány díjai: Best French Cuisine Book in the World (Bejing, China),
Gourmand World Cookbook Award 2007.
Photo: Montagud
Termékinformációk
Szerző: | André Bonnaure |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2006 |
Forgalmazás kezdete: | 2011. augusztus 15. |
ISBN: | 9788472121300 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26 x 33.5 x 4.5 cm |
Súly: | 2.6 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Pasta Man
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
Core by Clare Smyth
Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.