Le Grand Livre de la Mer
Poissons, crustacés, céphalopodes, coquillages, algues et même plantes maritimes.
80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.
Három, michelin-csillagos étterem séfje, Nolwenn Corre (1 csillag), Emmanuel Pilon (3 csillag), Julien Lemarié (1 csillag) és Sonia Bichet a 2023-as Meileur Ouvrier de France (MOF) hal kereskedő egyesíti tehetségét és szakértelmét a végső referenciakönyvben - Le Grand Livre de la Mer-ben.
A francia hagyományoktól a kortárs alkotásokig terjedő receptek olyan klasszikus összetevőket emelnek ki, mint a Szent Péter hal, az osztriga és a tengeri herkentyűk, miközben a kevésbé ismert halakat, valamint az egyedi alapanyagokat, mint a tengeri uborka, a tengeri kökörcsin és a különféle hínárokat is megünneplik.
Termékinformációk
Szerzők: | Emmanuel Pilon, Nolwenn Corre, Sonia Bichet MOF, Julien Lemarié |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 26. |
ISBN: | 9782379450969 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.4 x 29.7 x 2.8 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 296 |
Ár: |
21 990 Ft (20 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art & Science of Foodpairing
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
BAO
Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.