Le Grand Livre de la Mer
Poissons, crustacés, céphalopodes, coquillages, algues et même plantes maritimes.

80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.
Három, michelin-csillagos étterem séfje, Nolwenn Corre (1 csillag), Emmanuel Pilon (3 csillag), Julien Lemarié (1 csillag) és Sonia Bichet a 2023-as Meileur Ouvrier de France (MOF) hal kereskedő egyesíti tehetségét és szakértelmét a végső referenciakönyvben - Le Grand Livre de la Mer-ben.
A francia hagyományoktól a kortárs alkotásokig terjedő receptek olyan klasszikus összetevőket emelnek ki, mint a Szent Péter hal, az osztriga és a tengeri herkentyűk, miközben a kevésbé ismert halakat, valamint az egyedi alapanyagokat, mint a tengeri uborka, a tengeri kökörcsin és a különféle hínárokat is megünneplik.
Termékinformációk
Szerzők: | Emmanuel Pilon, Nolwenn Corre, Sonia Bichet MOF, Julien Lemarié |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 26. |
ISBN: | 9782379450969 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.4 x 29.7 x 2.8 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 296 |
Ár: |
21 990 Ft (20 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Professional Chef - 10th Edition

A Professional Chef – CIA -Culinary Institute of America) az alapvető konyhai referencia, amelyet Amerika legjobb szakácsai közül sokan használtak tudásuk és minőségi színvonaluk csiszolására, valamint a főzés alapjainak fejlesztésére.
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.