Barion Pixel

Le Grand Livre de la Mer

Poissons, crustacés, céphalopodes, coquillages, algues et même plantes maritimes.


« Vissza | Szerzők: Emmanuel Pilon, Nolwenn Corre, Sonia Bichet MOF, Julien Lemarié
  2024. november 26. 18:48

Le Grand Livre de la Mer

80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.


Három, michelin-csillagos étterem séfje, Nolwenn Corre (1 csillag), Emmanuel Pilon (3 csillag), Julien Lemarié (1 csillag) és Sonia Bichet a 2023-as Meileur Ouvrier de France (MOF) hal kereskedő egyesíti tehetségét és szakértelmét a végső referenciakönyvben - Le Grand Livre de la Mer-ben.

A francia hagyományoktól a kortárs alkotásokig terjedő receptek olyan klasszikus összetevőket emelnek ki, mint a Szent Péter hal, az osztriga és a tengeri herkentyűk, miközben a kevésbé ismert halakat, valamint az egyedi alapanyagokat, mint a tengeri uborka, a tengeri kökörcsin és a különféle hínárokat is megünneplik.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Emmanuel Pilon, Nolwenn Corre, Sonia Bichet MOF, Julien Lemarié
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 26.
ISBN: 9782379450969
Nyelv: Francia
Méretek: 22.4 x 29.7 x 2.8 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 296
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.


The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge

BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash