Latinísimo
Home Recipes from the Twenty-One Countries of Latin America - A Cookbook

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.
Ebben a monumentális műben Sandra A. Gutierrez kulináris szakértő több mint háromszáz mindennapi ételt oszt meg – és számtalan változatot –, amelyeket az otthoni szakácsok mindenhol el akarnak majd készíteni.
A hozzávalókra osztott szakácskönyv – bab, kukorica, yuka, quinoa és csaknem két tucat további alapanyaggal –, és kiterjedt kamrarészleggel rendelkezik, amely a latin-amerikai főzés alapjait tartalmazza.
A Latinísimo igazi recepteket gyűjt össze Argentína, Brazília, Belize, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kuba, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay és Venezuela szakácsainak receptjeiből.
Ezek olyan receptek, amelyek tükrözik a régió kulináris hagyományainak hihetetlen szélességét és gazdagságát. Széleskörű, történelemmel és történetekkel teli Latinísimo nélkülözhetetlen erőforrás minden konyhában.
Termékinformációk
Szerző: | Sandra A.Gutierrez |
Kiadó: | Knopf |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Latin-Amerika / Latin America |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 29. |
ISBN: | 9780525659259 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.2 x 28.6 x 3.6 cm |
Súly: | 2.06 kg |
Oldalszám: | 592 |
Ár: |
15 190 Ft (14 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.
Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.