Latinísimo
Home Recipes from the Twenty-One Countries of Latin America - A Cookbook
Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.
Ebben a monumentális műben Sandra A. Gutierrez kulináris szakértő több mint háromszáz mindennapi ételt oszt meg – és számtalan változatot –, amelyeket az otthoni szakácsok mindenhol el akarnak majd készíteni.
A hozzávalókra osztott szakácskönyv – bab, kukorica, yuka, quinoa és csaknem két tucat további alapanyaggal –, és kiterjedt kamrarészleggel rendelkezik, amely a latin-amerikai főzés alapjait tartalmazza.
A Latinísimo igazi recepteket gyűjt össze Argentína, Brazília, Belize, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kuba, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay és Venezuela szakácsainak receptjeiből.
Ezek olyan receptek, amelyek tükrözik a régió kulináris hagyományainak hihetetlen szélességét és gazdagságát. Széleskörű, történelemmel és történetekkel teli Latinísimo nélkülözhetetlen erőforrás minden konyhában.
Termékinformációk
| Szerző: | Sandra A.Gutierrez |
| Kiadó: | Knopf |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Latin-Amerika / Latin America |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. január 29. |
| ISBN: | 9780525659259 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.2 x 28.6 x 3.6 cm |
| Súly: | 2.06 kg |
| Oldalszám: | 592 |
| Ár: |
15 190 Ft (14 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Petite Patisserie
Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.
The Vegan Ice-Cream Bible
Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant
Ugyanúgy, ahogy maga a kaiseki is a szem és az ízlelőbimbók ünnepe, Murata séf Kaiseki című könyve egyszerre szakácskönyv és művészi alkotás.