Latinísimo
Home Recipes from the Twenty-One Countries of Latin America - A Cookbook

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.
Ebben a monumentális műben Sandra A. Gutierrez kulináris szakértő több mint háromszáz mindennapi ételt oszt meg – és számtalan változatot –, amelyeket az otthoni szakácsok mindenhol el akarnak majd készíteni.
A hozzávalókra osztott szakácskönyv – bab, kukorica, yuka, quinoa és csaknem két tucat további alapanyaggal –, és kiterjedt kamrarészleggel rendelkezik, amely a latin-amerikai főzés alapjait tartalmazza.
A Latinísimo igazi recepteket gyűjt össze Argentína, Brazília, Belize, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kuba, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay és Venezuela szakácsainak receptjeiből.
Ezek olyan receptek, amelyek tükrözik a régió kulináris hagyományainak hihetetlen szélességét és gazdagságát. Széleskörű, történelemmel és történetekkel teli Latinísimo nélkülözhetetlen erőforrás minden konyhában.
Termékinformációk
Szerző: | Sandra A.Gutierrez |
Kiadó: | Knopf |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Latin-Amerika / Latin America |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 29. |
ISBN: | 9780525659259 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.2 x 28.6 x 3.6 cm |
Súly: | 2.06 kg |
Oldalszám: | 592 |
Ár: |
15 190 Ft (14 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.
Sprout & Co Saladology

Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.