Barion Pixel

Latinísimo

Home Recipes from the Twenty-One Countries of Latin America - A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Sandra A.Gutierrez
  2024. január 29. 15:43

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


Ebben a monumentális műben Sandra A. Gutierrez kulináris szakértő több mint háromszáz mindennapi ételt oszt meg – és számtalan változatot –, amelyeket az otthoni szakácsok mindenhol el akarnak majd készíteni.

A hozzávalókra osztott szakácskönyv – bab, kukorica, yuka, quinoa és csaknem két tucat további alapanyaggal –, és kiterjedt kamrarészleggel rendelkezik, amely a latin-amerikai főzés alapjait tartalmazza.

A Latinísimo igazi recepteket gyűjt össze Argentína, Brazília, Belize, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kuba, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay és Venezuela szakácsainak receptjeiből.

Ezek olyan receptek, amelyek tükrözik a régió kulináris hagyományainak hihetetlen szélességét és gazdagságát. Széleskörű, történelemmel és történetekkel teli Latinísimo nélkülözhetetlen erőforrás minden konyhában.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sandra A.Gutierrez
Kiadó: Knopf
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Latin-Amerika / Latin America
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. január 29.
ISBN: 9780525659259
Nyelv: Angol
Méretek: 21.2 x 28.6 x 3.6 cm
Súly: 2.06 kg
Oldalszám: 592
Ár: 15 190 Ft
(14 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.