Barion Pixel

Wild Brews

The craft of home brewing, from sour and fruit beers to farmhouse ales


« Vissza | Szerzők: Jaega Wise
  2022. szeptember 15. 15:35

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ját kínálják.
Ezek a sörök olyan ízűek voltak, mint 200 évvel ezelőtt, a sörgyártás iparosítása előtt, és most világszerte újjáélednek.
Jaega Wise, a kelet-londoni Wild Card Brewery fő sörfőzője és az Amazon Prime's Beermasters műsorvezetője az Egyesült Királyság egyik szakértője a vad erjesztés területén. Itt elmagyarázza a sörfőzési folyamat mögött meghúzódó tudományt, és megosztja receptjeit, hogy Ön otthon is kísérletezzen.

Tanuld meg a sör főzését, palackozását és érlelését fahordókban, valamint különféle savanyú sörök, parasztházi (Farmhouse) sörök és gyümölcssörök készítését.

A könyvben szereplő receptek és stílusok a következők:

- német Berliner Weisse (fanyar és frissítő) és Gose (sós és száraz)
- Belga Lambics, Gueze, Flanders Red ale és gyümölcssörök
- Francia parasztházi sörök, például saison és biere de garde
- Norvég Farmhouse Ales, beleértve a Kveik IPA-t
- Angol Old Ale

A könyv tartalmaz egy hibaelhárító részt is, amely végigvezeti Önt, hogy mi történik, ha a vadon élő élesztő és a baktériumok kikerülnek az irányítás alól, és hogyan lehet ezt orvosolni.
Legyen szó szakértő stréberről, akár kezdő házi sörfőzésről, a Wild Brews mindent tartalmaz, amire szüksége van a mai savanyú és vad sörstílusok otthoni reprodukálásához.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jaega Wise
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 15.
ISBN: 9780857837813
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25 x 2.2 cm
Súly: 0.78 kg
Oldalszám: 192
Ár: 9 490 Ft
(9 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.


Bachour in Color

Bachour in Color

Antonio Bachour világa színesben. A világ egyik legnépszerűbb cukrásza felfedi emblematikus specialitásait ebben a gyönyörű cukrászkönyvben. 


Szerzők: Antonio Bachour

The Curious Bartender's Gin Palace

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash