Wild Brews
The craft of home brewing, from sour and fruit beers to farmhouse ales
A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.
A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ját kínálják.
Ezek a sörök olyan ízűek voltak, mint 200 évvel ezelőtt, a sörgyártás iparosítása előtt, és most világszerte újjáélednek.
Jaega Wise, a kelet-londoni Wild Card Brewery fő sörfőzője és az Amazon Prime's Beermasters műsorvezetője az Egyesült Királyság egyik szakértője a vad erjesztés területén. Itt elmagyarázza a sörfőzési folyamat mögött meghúzódó tudományt, és megosztja receptjeit, hogy Ön otthon is kísérletezzen.
Tanuld meg a sör főzését, palackozását és érlelését fahordókban, valamint különféle savanyú sörök, parasztházi (Farmhouse) sörök és gyümölcssörök készítését.
A könyvben szereplő receptek és stílusok a következők:
- német Berliner Weisse (fanyar és frissítő) és Gose (sós és száraz)
- Belga Lambics, Gueze, Flanders Red ale és gyümölcssörök
- Francia parasztházi sörök, például saison és biere de garde
- Norvég Farmhouse Ales, beleértve a Kveik IPA-t
- Angol Old Ale
A könyv tartalmaz egy hibaelhárító részt is, amely végigvezeti Önt, hogy mi történik, ha a vadon élő élesztő és a baktériumok kikerülnek az irányítás alól, és hogyan lehet ezt orvosolni.
Legyen szó szakértő stréberről, akár kezdő házi sörfőzésről, a Wild Brews mindent tartalmaz, amire szüksége van a mai savanyú és vad sörstílusok otthoni reprodukálásához.

Termékinformációk
| Szerző: | Jaega Wise |
| Kiadó: | Kyle Books |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 15. |
| ISBN: | 9780857837813 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.6 x 25 x 2.2 cm |
| Súly: | 0.78 kg |
| Oldalszám: | 192 |
| Ár: |
9 690 Ft (9 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Inspirations chocolat by Stéphane Glacier MOF
Stéphane Glacier (M.O.F. Patissier) közel 40 éve szenvedélyesen foglalkozik szakmájával, és szívesen adja tovább tudását és know-how-ját!
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Japan The Cookbook
Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.
The Rice Book
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.