Barion Pixel

Wild Brews

The craft of home brewing, from sour and fruit beers to farmhouse ales


« Vissza | Szerzők: Jaega Wise
  2022. szeptember 15. 15:35

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ját kínálják.
Ezek a sörök olyan ízűek voltak, mint 200 évvel ezelőtt, a sörgyártás iparosítása előtt, és most világszerte újjáélednek.
Jaega Wise, a kelet-londoni Wild Card Brewery fő sörfőzője és az Amazon Prime's Beermasters műsorvezetője az Egyesült Királyság egyik szakértője a vad erjesztés területén. Itt elmagyarázza a sörfőzési folyamat mögött meghúzódó tudományt, és megosztja receptjeit, hogy Ön otthon is kísérletezzen.

Tanuld meg a sör főzését, palackozását és érlelését fahordókban, valamint különféle savanyú sörök, parasztházi (Farmhouse) sörök és gyümölcssörök készítését.

A könyvben szereplő receptek és stílusok a következők:

- német Berliner Weisse (fanyar és frissítő) és Gose (sós és száraz)
- Belga Lambics, Gueze, Flanders Red ale és gyümölcssörök
- Francia parasztházi sörök, például saison és biere de garde
- Norvég Farmhouse Ales, beleértve a Kveik IPA-t
- Angol Old Ale

A könyv tartalmaz egy hibaelhárító részt is, amely végigvezeti Önt, hogy mi történik, ha a vadon élő élesztő és a baktériumok kikerülnek az irányítás alól, és hogyan lehet ezt orvosolni.
Legyen szó szakértő stréberről, akár kezdő házi sörfőzésről, a Wild Brews mindent tartalmaz, amire szüksége van a mai savanyú és vad sörstílusok otthoni reprodukálásához.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jaega Wise
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 15.
ISBN: 9780857837813
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25 x 2.2 cm
Súly: 0.78 kg
Oldalszám: 192
Ár: 8 590 Ft
(8 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Tanja Vegetarisch

Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.


Szerzők: Tanja Grandits

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.