Barion Pixel

Wild Brews

The craft of home brewing, from sour and fruit beers to farmhouse ales


« Vissza | Szerzők: Jaega Wise
  2022. szeptember 15. 15:35

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ját kínálják.
Ezek a sörök olyan ízűek voltak, mint 200 évvel ezelőtt, a sörgyártás iparosítása előtt, és most világszerte újjáélednek.
Jaega Wise, a kelet-londoni Wild Card Brewery fő sörfőzője és az Amazon Prime's Beermasters műsorvezetője az Egyesült Királyság egyik szakértője a vad erjesztés területén. Itt elmagyarázza a sörfőzési folyamat mögött meghúzódó tudományt, és megosztja receptjeit, hogy Ön otthon is kísérletezzen.

Tanuld meg a sör főzését, palackozását és érlelését fahordókban, valamint különféle savanyú sörök, parasztházi (Farmhouse) sörök és gyümölcssörök készítését.

A könyvben szereplő receptek és stílusok a következők:

- német Berliner Weisse (fanyar és frissítő) és Gose (sós és száraz)
- Belga Lambics, Gueze, Flanders Red ale és gyümölcssörök
- Francia parasztházi sörök, például saison és biere de garde
- Norvég Farmhouse Ales, beleértve a Kveik IPA-t
- Angol Old Ale

A könyv tartalmaz egy hibaelhárító részt is, amely végigvezeti Önt, hogy mi történik, ha a vadon élő élesztő és a baktériumok kikerülnek az irányítás alól, és hogyan lehet ezt orvosolni.
Legyen szó szakértő stréberről, akár kezdő házi sörfőzésről, a Wild Brews mindent tartalmaz, amire szüksége van a mai savanyú és vad sörstílusok otthoni reprodukálásához.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jaega Wise
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 15.
ISBN: 9780857837813
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25 x 2.2 cm
Súly: 0.78 kg
Oldalszám: 192
Ár: 9 690 Ft
(9 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon