Barion Pixel

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Yann Couvreur
  2019. október 26. 23:17

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillents-ban és a Park Hyatt-ban töltötte gyakornoki éveit. Olyal luxushotelek egykori főcukrásza, mint az Eden Rock Saint-Barthélémy, a Le Burgundy, és a Prince de Galles. Két cukrászatot is nyitott, az egyiket a Canal Saint-Martin-hez közel, a másikat a Le Marais negyedben, majd 2018-ban befektetett a les Galeries Lafayette vállalkozásba is.
Második könyvében Yann Couvreur az egyedi tányérdesszertekre fókuszál, amiknek hírnevét is köszönheti. 13 cukrászbarátját is meghívta, hogy bemutassák saját alkotásaikat. A 48 modern és elegáns 48 tányérdesszert receptje 3 fejezetre van osztva: Frissesség és savasság, Kerekség és ínyencség és a Meghívott séfek receptjei.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Couvreur
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782263157622
Nyelv: Francia
Méretek: 23 x 27 x 3 cm
Súly: 1.51 kg
Oldalszám: 232
Ár: 18 890 Ft
(17 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


Steak - The Whole Story

Steak - The Whole Story

Az alapvető referencia a steak szerelmeseinek. Enciklopédikus, mégis elérhető utazás a szakácsok, gazdálkodók, hentesek és éttermek világán keresztül, a The Steak egy alapvető útmutató azoknak a rajongóknak, akik fejleszteni szeretnék konyhai ismereteiket, vagy akik a világ legjobb steakjeit kergetik.


Szerzők: Tim Hayward

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.