Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
Des Calssques Aux Créations Les Plus Folles
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
A klasszikus vaníliás Flantól a rangos fogadásokra alkalmas Flan Saint-Honoréig ez a trendi kis torta a regionális sokszínűség szimbólumává vált, sok kézműves cukrászt inspirálva.





Termékinformációk
| Szerző: | Francois Blanc |
| Kiadó: | Solar |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. november 14. |
| ISBN: | 9782379450877 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 19.8 x 25.4 x 2 cm |
| Súly: | 0.87 kg |
| Oldalszám: | 190 |
| Ár: |
11 490 Ft (10 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution
Az elmúlt huszonöt évben a rozé borok értékesítése hatalmas fellendülést mutatott. Különösen a fiatalabb fogyasztok körében népszerű, reflektorfénybe kerülése a rózsaszín divat divatjának része.
The Real Japanese Izakaya Cookbook
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.