Barion Pixel

Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s

Des Calssques Aux Créations Les Plus Folles


« Vissza | Szerzők: Francois Blanc
  2023. november 14. 18:21

Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s

François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.


A klasszikus vaníliás Flantól a rangos fogadásokra alkalmas Flan Saint-Honoréig ez a trendi kis torta a regionális sokszínűség szimbólumává vált, sok kézműves cukrászt inspirálva. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francois Blanc
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9782379450877
Nyelv: Francia
Méretek: 19.8 x 25.4 x 2 cm
Súly: 0.87 kg
Oldalszám: 190
Ár: 11 490 Ft
(10 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Le Grand Livre de la Mer

Le Grand Livre de la Mer

80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland