Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
Des Calssques Aux Créations Les Plus Folles
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
A klasszikus vaníliás Flantól a rangos fogadásokra alkalmas Flan Saint-Honoréig ez a trendi kis torta a regionális sokszínűség szimbólumává vált, sok kézműves cukrászt inspirálva.





Termékinformációk
| Szerző: | Francois Blanc |
| Kiadó: | Solar |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. november 14. |
| ISBN: | 9782379450877 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 19.8 x 25.4 x 2 cm |
| Súly: | 0.87 kg |
| Oldalszám: | 190 |
| Ár: |
11 490 Ft (10 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
On Vegetables
Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.
La Pâtisserie de Yann Couvreur
Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.