Barion Pixel

Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s

Des Calssques Aux Créations Les Plus Folles


« Vissza | Szerzők: Francois Blanc
  2023. november 14. 18:21

Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s

François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.


A klasszikus vaníliás Flantól a rangos fogadásokra alkalmas Flan Saint-Honoréig ez a trendi kis torta a regionális sokszínűség szimbólumává vált, sok kézműves cukrászt inspirálva. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francois Blanc
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9782379450877
Nyelv: Francia
Méretek: 19.8 x 25.4 x 2 cm
Súly: 0.87 kg
Oldalszám: 190
Ár: 11 490 Ft
(10 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.


Szerzők: Aaron Franklin

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot