Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
Des Calssques Aux Créations Les Plus Folles
!['Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s](/static/content/books/cover_img/1000/1012.jpg?074289996188315)
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
A klasszikus vaníliás Flantól a rangos fogadásokra alkalmas Flan Saint-Honoréig ez a trendi kis torta a regionális sokszínűség szimbólumává vált, sok kézműves cukrászt inspirálva.
Termékinformációk
Szerző: | Francois Blanc |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 14. |
ISBN: | 9782379450877 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 19.8 x 25.4 x 2 cm |
Súly: | 0.87 kg |
Oldalszám: | 190 |
Ár: |
11 490 Ft (10 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Le Grand Livre de la Mer
!['Le Grand Livre de la Mer Le Grand Livre de la Mer](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1126.jpg?703346237110191)
80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.
Signature
!['Signature Signature](/static/content/books/cover_img/0//thumb/326.jpg?158957684112071)
A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
!['HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2 HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1069.jpg?149620817139912)
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.