Barion Pixel

Flour + Water...Pasta


« Vissza | Szerzők: Thomas McNaughton
  2015. július 01. 12:21

Flour + Water...Pasta

“flour + water”, San Francisco vadul népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből. 


A kiadvány szerzője, Chef Thomas McNaughton megosztja, bemutatja a kipróbált és bevált tésztareceptjeit, pontosan mi a titka az egyszerű és finom kézműves tésztakészítésnek. Széleskörűen ismerteti a friss tészták készítését, formázását és azok pontos főzését. A tésztás szakácskönyv 50 darab, az alapanyag szezonok által befolyásolt, vagyis szezonokra bontott recepteket tartalmaz melyek könnyen elkészíthetők otthoni körülmények között. 

Thomas McNaughton a Culinary Institute of America intézményében végzett szakácsként, majd számos szakember mellett és étteremben csiszolta tudását, szerzett tapasztalatot, mint például a La Folie, Gary Danko és a Quince étteremben. Bejárta Európa néhány országát, Franciaország néhány Michelin csillagos éttermét, dolgozott Németországban és Olaszországban is. Lenyűgözi és elismeri a helyi gazdálkodok, termelők és a kézművesek munkássága. A “flour + water” éttermi projekt elkezdése előtt a Bologna tésztagyárban töltött időt arra használta, hogy kitanulja, tökéletesítse a kézműves tésztakészítésnek, és annak formázásának tudományát. 

Photo: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas McNaughton
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781607744702
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 26 x 3 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 590 Ft
(11 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. 


Szerzők: Magnus Nilsson

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.