Flour + Water...Pasta
“flour + water”, San Francisco vadul népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből.
A kiadvány szerzője, Chef Thomas McNaughton megosztja, bemutatja a kipróbált és bevált tésztareceptjeit, pontosan mi a titka az egyszerű és finom kézműves tésztakészítésnek. Széleskörűen ismerteti a friss tészták készítését, formázását és azok pontos főzését. A tésztás szakácskönyv 50 darab, az alapanyag szezonok által befolyásolt, vagyis szezonokra bontott recepteket tartalmaz melyek könnyen elkészíthetők otthoni körülmények között.
Thomas McNaughton a Culinary Institute of America intézményében végzett szakácsként, majd számos szakember mellett és étteremben csiszolta tudását, szerzett tapasztalatot, mint például a La Folie, Gary Danko és a Quince étteremben. Bejárta Európa néhány országát, Franciaország néhány Michelin csillagos éttermét, dolgozott Németországban és Olaszországban is. Lenyűgözi és elismeri a helyi gazdálkodok, termelők és a kézművesek munkássága. A “flour + water” éttermi projekt elkezdése előtt a Bologna tésztagyárban töltött időt arra használta, hogy kitanulja, tökéletesítse a kézműves tésztakészítésnek, és annak formázásának tudományát.
Photo: Ten Speed Press











Termékinformációk
| Szerző: | Thomas McNaughton |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta |
| Kiadás éve: | 2014 |
| ISBN: | 9781607744702 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 26 x 3 cm |
| Súly: | 1.22 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
11 590 Ft (11 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Langdon Hall - A Cookbook
Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes
Hooni Kim olyan séf, aki jung sunggal – szívvel és odaadással – főz. A My Korea a koreai gasztronómiai örökségét öleli fel. Az egyszerű, csípős szószba mártott rizstortáktól egészen a 12 órán át főzött koreai ramenig (ramyeon), Hooni a világszínvonalú francia és japán konyhákban szerzett tapasztalatait felhasználva finomhangolja a klasszikus koreai konyha technikáit, amelyek gyakran házi konyhákból erednek.