Barion Pixel

Flour + Water...Pasta


« Vissza | Szerzők: Thomas McNaughton
  2015. július 01. 12:21

Flour + Water...Pasta

“flour + water”, San Francisco vadul népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből. 


A kiadvány szerzője, Chef Thomas McNaughton megosztja, bemutatja a kipróbált és bevált tésztareceptjeit, pontosan mi a titka az egyszerű és finom kézműves tésztakészítésnek. Széleskörűen ismerteti a friss tészták készítését, formázását és azok pontos főzését. A tésztás szakácskönyv 50 darab, az alapanyag szezonok által befolyásolt, vagyis szezonokra bontott recepteket tartalmaz melyek könnyen elkészíthetők otthoni körülmények között. 

Thomas McNaughton a Culinary Institute of America intézményében végzett szakácsként, majd számos szakember mellett és étteremben csiszolta tudását, szerzett tapasztalatot, mint például a La Folie, Gary Danko és a Quince étteremben. Bejárta Európa néhány országát, Franciaország néhány Michelin csillagos éttermét, dolgozott Németországban és Olaszországban is. Lenyűgözi és elismeri a helyi gazdálkodok, termelők és a kézművesek munkássága. A “flour + water” éttermi projekt elkezdése előtt a Bologna tésztagyárban töltött időt arra használta, hogy kitanulja, tökéletesítse a kézműves tésztakészítésnek, és annak formázásának tudományát. 

Photo: Ten Speed Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas McNaughton
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781607744702
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 26 x 3 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 590 Ft
(11 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish

Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.