Galettes
50 Recettes des Rois de la Pâtisserie
A Galettes egy találkozás. Napsugár a télben, valami, amit saját örömünkre, hagyományból vágunk fel, az összejövetelek megkoronázásaként. Leveles tésztából vagy kalács alapú, frangipán krémes vagy cukrozott citrusokkal körített, ez a klasszikus sütemény ihletek gyönyörű sorával szolgál két cukrásznak, akik játszanak formáival, aromáival, azért, hogy megszínesítsék a bensőséges pillanatokat egy ízletes meglepetéssel.
Christophe Felder és Camille Lesecq bőkezűen és tanító célzattal adják közre páratlan szaktudásukat. Lépésről lépésre, részletekbe menően magyarázzák el az alapokat, hogy séfekhez méltóan készíthessen el leveles tésztákat, briósokat, krémeket és dekorációkat, amikhez megannyi galette társul összeállítási vázlatokkal, összesen 50 recept képében.
Photo: Edition de la Martiniére
Termékinformációk
Szerzők: | Christophe Felder, Camille Lesecq |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9782732487762 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22 x 28 x 2.5 cm |
Súly: | 1.46 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Faviken - 4015 Days, Beginning to End
Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.