Hard Seltzer, Iced Tea, Kombucha, and Cider
How to Make Your Own Boozy Fermented Drinks
Egyszerűen követhető és könnyen használható útmutató a pezsgő alkoholos italok – a seltzertől és jeges teától a kombucháig és ciderig – otthoni elkészítéséhez, a True Brews szerzőjétől.
Képzeld el, hogy a piacról hazatérve egy adag epres Hard Kombuchát készítesz teljesen természetes alapanyagokból. Vagy hogy egy délutáni erdei séta után szedett szederből készült szedres Hard Seltzerrel kényezteted magad. Vagy hogy néhány liternyi Mai Tai Hard Iced Teát főzöl, amit aztán baráti, kerti sütögetéseken oszthatsz meg a vendégekkel a nyár folyamán.
És a legjobb rész? Ezek az italok otthon is könnyen elkészíthetők, pénztárcabarát módon, és Emma Christensen, a házi sörfőzés szakértője, minden tudást megoszt, amire szükséged lesz hozzá.
Akár a kedvenc dobozos italodat szeretnéd újrakészíteni, akár a kreativitásodat szeretnéd szabadjára engedni teljesen természetes alapanyagokkal, Emma minden lépésnél melletted lesz, és gondoskodik róla, hogy minden egyes adag sikerüljön.
A Hard Seltzer, Iced Tea, Kombucha, and Cider tele van hasznos technikákkal és tippekkel, amelyek segítségével pillanatok alatt elkészítheted saját, pezsgő italkülönlegességeidet. Több mint 45 receptből választhatsz – az alapoktól a merészebb kísérletekig, a klasszikusoktól a különleges ízvilágúakig, az alacsonyabb és magasabb alkoholtartalmúakig.
A receptek között megtalálod például a Yuzu-Plum Hard Seltzert, a Mint Julep Hard Iced Tea-t, az Blueberry-Pomegranate Hard Kombuchát, a Mulled Cranberry Hard Cidert,, és még sok más izgalmas variációt.
Hamarosan azon kapod majd magad, hogy a boltban sétálva minden egyes hozzávalóra azt kérdezed: „Ez vajon pezsegni fog?”
A "Hard Seltzer" egy szénsavas, alkoholos ital, melyet gyakran gyümölcsökkel ízesítenek, és az Egyesült Államokból indult világhódító útjára. Tulajdonképpen egy szódavíz és alkohol keveréke, némi ízesítéssel. A hard seltzer alapja a szénsavas víz (seltzer), amihez alkoholt adnak, általában valamilyen fermentált cukorból, például kukoricából vagy malátából. A legtöbb hard seltzer gyümölcsös ízesítéssel rendelkezik, mint például citrusfélék, bogyós gyümölcsök vagy más trópusi gyümölcsök. Alkoholtartalma 4-6% körüli, ami egy könnyed sörhöz hasonlítható.








Termékinformációk
| Szerző: | Emma Christensen |
| Kiadó: | Random House Inc |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. augusztus 04. |
| ISBN: | 9780593835777 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.1 x 23.6 x 1.9 cm |
| Súly: | 0.68 kg |
| Oldalszám: | 176 |
| Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Let's Eat Italy!
Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.