Ikarus Invites the Best Chefs Volume 1
Roebuck with Beet and Chocolate

Minden egyes hónap új szenzációt ígér, amikor az Ikarus Étterem vendégséfjei a salzburgi Hangar-7-be érkeznek különleges hozzávalókkal és a tányérra varázsolják szenzációs alkotásaikat. Franciaországból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, Hollandiából, Belgiumból, Skandináviából, Az USA-ból, Dél-Amerikából, Afrikából, Ázsiából és a föld minden szegletéből – a legjobb, a legizgalmasabb, a legkreatívabb, a legvadabb konyhák találkoznak egy helyen. Az Ikarus Étterem vendégeivel, az évszázad séfjével, Eckart Witzigmann-nal és az executive cheffel, Martin Kleinnel, több mint egy étterem, változó chefekkel és menükkel, de főképpen az ízek központja, a kulináris művészeteknek és minden érzék csábításának a központja.
Az Ikarus Étterem és Martin Klein által irányított konyha legújabb, a sorozatban az első szakácskönyve 2014 november elején jelent meg. Az „Ikarus Invites the Best Chefs” - Volume 2, bemutatja a szakma nagyjainak 12 különböző, érdekfeszítő kulináris stílusát, szenvedélyeit, speciális ételeit, melyeket az Ikarus Étterem részére készítettek. Martin Klein merőben más szemlélettel, vizualitással ejti rabul az Ikarus étterem vendégeit, szerelmeseit. A lényeg nem változott, a minőség és a profizmus mindenek felett!
Az aktuális kiadványban szereplő vendégséfek:
Bart de Pooter,
Jannis Brevet,
Jesper Kirketerp & Rasmus Kliim,
Matthew Lightner,
Ikarus Team,
Sat Bains,
Magnus Ek,
Rodolfo Guzmán,
Ana Roš,
Alexandre Gauthier,
Paco Pérez,
André Chiang
Photo: Helge Kirchberger
Photo: Helge Kirchberger
Termékinformációk
Szerző: | Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9783710500046 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.8 x 34.5 x 3.5 cm |
Súly: | 3.18 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.