Barion Pixel

Ikarus Invites the Best Chefs Volume 1

Roebuck with Beet and Chocolate


« Vissza | Szerzők: Martin Klein
  2014. december 15. 16:52

Ikarus Invites the Best Chefs Volume 1

Minden egyes hónap új szenzációt ígér, amikor az Ikarus Étterem vendégséfjei a salzburgi Hangar-7-be érkeznek különleges hozzávalókkal és a tányérra varázsolják szenzációs alkotásaikat. Franciaországból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, Hollandiából, Belgiumból, Skandináviából, Az USA-ból, Dél-Amerikából, Afrikából, Ázsiából és a föld minden szegletéből – a legjobb, a legizgalmasabb, a legkreatívabb, a legvadabb konyhák találkoznak egy helyen. Az Ikarus Étterem vendégeivel, az évszázad séfjével, Eckart Witzigmann-nal és az executive cheffel, Martin Kleinnel, több mint egy étterem, változó chefekkel és menükkel, de főképpen az ízek központja, a kulináris művészeteknek és minden érzék csábításának a központja. 


Az Ikarus Étterem és Martin Klein által irányított konyha legújabb, a sorozatban az első szakácskönyve 2014 november elején jelent meg. Az „Ikarus Invites the Best Chefs” - Volume 2, bemutatja a szakma nagyjainak 12 különböző, érdekfeszítő kulináris stílusát, szenvedélyeit, speciális ételeit, melyeket az Ikarus Étterem részére készítettek. Martin Klein merőben más szemlélettel, vizualitással ejti rabul az Ikarus étterem vendégeit, szerelmeseit. A lényeg nem változott, a minőség és a  profizmus mindenek felett! 

 

Az aktuális kiadványban szereplő vendégséfek:

 

Bart de Pooter, 

Jannis Brevet,  

Jesper Kirketerp & Rasmus Kliim, 

Matthew Lightner, 

Ikarus Team, 

Sat Bains, 

Magnus Ek, 

Rodolfo Guzmán, 

Ana Roš, 

Alexandre Gauthier, 

Paco Pérez, 

André Chiang 

 

Photo: Helge Kirchberger

 

Photo: Helge Kirchberger

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9783710500046
Nyelv: Angol
Méretek: 25.8 x 34.5 x 3.5 cm
Súly: 3.18 kg
Oldalszám: 312
Ár: 15 290 Ft
(14 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors