Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2024. december 21. 15:19

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Martin Klein Executive séf immár tizedik alkalommal ad be exkluzív betekintést az Ikarus Étterem kulisszái mögé, bemutatva az év vendégséfjeit, ismertetve rendkívüli étlapjukat, és megmutatva, hogyan készítsd újra a világ legjobb séfjeinek ételeit.


A Hangar-7-ben található, két Michelin-csillagos Salzburg Restaurant Ikarus az ország egyik legjobb gourmet lokációja – világszerte egyedülálló koncepcióval: minden hónapban más-más nemzetközi konyhasztár főz Martin Klein séffel és csapatával. A világ legjobb szakácsai az Ikarus étteremben mesélnek karrierjükről, konyhafilozófiájukról, arról, hogy mi alakította őket és munkájukat – és megmutatják ambiciózus amatőr szakácsoknak, hogyan vihetik haza a kulináris művészet csúcsát.

A nemzetközi kulináris elit több mint 20 éve mutatja be kifinomultságát a salzburgi Ikarus étteremben. A Hangar-7 étterme hónapról hónapra platformként szolgál a világ legjobb szakácsai számára, hogy bemutassák különleges alkotásaikat. Az eredményeket ezután egy jó minőségű szakácskönyvben dokumentálják.

Photo: Helge Kirchberger 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. január 23.
ISBN: 9783967041453
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 480
Ár: 34 990 Ft
(33 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sous vide - Heiko Antoniewicz

Sous vide - Heiko Antoniewicz

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash