Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2024. december 21. 15:19

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Martin Klein Executive séf immár tizedik alkalommal ad be exkluzív betekintést az Ikarus Étterem kulisszái mögé, bemutatva az év vendégséfjeit, ismertetve rendkívüli étlapjukat, és megmutatva, hogyan készítsd újra a világ legjobb séfjeinek ételeit.


A Hangar-7-ben található, két Michelin-csillagos Salzburg Restaurant Ikarus az ország egyik legjobb gourmet lokációja – világszerte egyedülálló koncepcióval: minden hónapban más-más nemzetközi konyhasztár főz Martin Klein séffel és csapatával. A világ legjobb szakácsai az Ikarus étteremben mesélnek karrierjükről, konyhafilozófiájukról, arról, hogy mi alakította őket és munkájukat – és megmutatják ambiciózus amatőr szakácsoknak, hogyan vihetik haza a kulináris művészet csúcsát.

A nemzetközi kulináris elit több mint 20 éve mutatja be kifinomultságát a salzburgi Ikarus étteremben. A Hangar-7 étterme hónapról hónapra platformként szolgál a világ legjobb szakácsai számára, hogy bemutassák különleges alkotásaikat. Az eredményeket ezután egy jó minőségű szakácskönyvben dokumentálják.

Photo: Helge Kirchberger 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. január 23.
ISBN: 9783967041453
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 480
Ár: 34 990 Ft
(33 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Project Smoke

Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.


Szerzők: Steven Raichlen

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.