Ikarus invites the world's best chefs VOL10
Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait

Martin Klein Executive séf immár tizedik alkalommal ad be exkluzív betekintést az Ikarus Étterem kulisszái mögé, bemutatva az év vendégséfjeit, ismertetve rendkívüli étlapjukat, és megmutatva, hogyan készítsd újra a világ legjobb séfjeinek ételeit.
A Hangar-7-ben található, két Michelin-csillagos Salzburg Restaurant Ikarus az ország egyik legjobb gourmet lokációja – világszerte egyedülálló koncepcióval: minden hónapban más-más nemzetközi konyhasztár főz Martin Klein séffel és csapatával. A világ legjobb szakácsai az Ikarus étteremben mesélnek karrierjükről, konyhafilozófiájukról, arról, hogy mi alakította őket és munkájukat – és megmutatják ambiciózus amatőr szakácsoknak, hogyan vihetik haza a kulináris művészet csúcsát.
A nemzetközi kulináris elit több mint 20 éve mutatja be kifinomultságát a salzburgi Ikarus étteremben. A Hangar-7 étterme hónapról hónapra platformként szolgál a világ legjobb szakácsai számára, hogy bemutassák különleges alkotásaikat. Az eredményeket ezután egy jó minőségű szakácskönyvben dokumentálják.
Photo: Helge Kirchberger
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. január 23. |
ISBN: | 9783967041453 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.9 x 33.5 x 5 cm |
Súly: | 2.61 kg |
Oldalszám: | 480 |
Ár: |
34 990 Ft (33 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Signature Cocktails

200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.
The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.