Ikarus invites the world's best chefs VOL5
Exceptionel recipes and chefs in portrait

Idén minden okunk megvan ünnepelni itt a Hangar-7-ben, mivel évfordulónk van. 15 éve a világ legjobb séfjei jönnek főzni a Restaurant Ikarus-ba. Egymás után bűvölik el vendégeinket a világ legizgalmasabb alkotásaival, egy teljes hónapon át. Tavaly két top séf, Paolo Casagrande és Quique Dacosta mutatta be a spanyol csúcskonyhát.
Helsinkiben Jari Vesivalo egy teljesen új, ugyanakkor nagyon finn konyha kidolgozásán fáradozik. Hasonlóképp, a szöuli Mingoo Kang intenzíven keresi a koreai konyha gyökereit és a legmagasabb színvonalon tolmácsolja őket. Minden egyes séf, aki az Ikarusban vendégeskedett, finoman kombinálja saját terroirja intenzív ízeit a legmodernebb konyhaművészettel. Erős és hagyományosnak nem mondható stílusuk összeköti őket, ugyanakkor ez biztosítja, hogy ne legyen két hasonló étlap az étteremben. A Restaurant Ikarus executive chef-je, Martin Klein és csapata az osztrák gasztronómia úttörőinek számítanak, és 2-Michelin csillagot tudhatnak magukénak. Hatalmas szenvedéllyel végzik a munkájukat. Ezt tökéletes és autentikus alapanyagokkal kombinálva biztosítják, hogy minden egyes étel úgy készül el, ahogy a vendégséfek éttermeiben is.
Ebben a kiadványban, a séfek átadják részletes receptjeiket és leleményes trükkjeiket Martin Klein számára, hogy Ön is könnyen újra alkothassa ezeket az páratlan fogásokat.
Photo: Helge Kirshberger
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9783710500336 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.7 x 38 x 3.5 cm |
Súly: | 2.66 kg |
Oldalszám: | 328 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves
The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze.
The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.