Ikarus invites the world's best chefs VOL5
Exceptionel recipes and chefs in portrait
Idén minden okunk megvan ünnepelni itt a Hangar-7-ben, mivel évfordulónk van. 15 éve a világ legjobb séfjei jönnek főzni a Restaurant Ikarus-ba. Egymás után bűvölik el vendégeinket a világ legizgalmasabb alkotásaival, egy teljes hónapon át. Tavaly két top séf, Paolo Casagrande és Quique Dacosta mutatta be a spanyol csúcskonyhát.
Helsinkiben Jari Vesivalo egy teljesen új, ugyanakkor nagyon finn konyha kidolgozásán fáradozik. Hasonlóképp, a szöuli Mingoo Kang intenzíven keresi a koreai konyha gyökereit és a legmagasabb színvonalon tolmácsolja őket. Minden egyes séf, aki az Ikarusban vendégeskedett, finoman kombinálja saját terroirja intenzív ízeit a legmodernebb konyhaművészettel. Erős és hagyományosnak nem mondható stílusuk összeköti őket, ugyanakkor ez biztosítja, hogy ne legyen két hasonló étlap az étteremben. A Restaurant Ikarus executive chef-je, Martin Klein és csapata az osztrák gasztronómia úttörőinek számítanak, és 2-Michelin csillagot tudhatnak magukénak. Hatalmas szenvedéllyel végzik a munkájukat. Ezt tökéletes és autentikus alapanyagokkal kombinálva biztosítják, hogy minden egyes étel úgy készül el, ahogy a vendégséfek éttermeiben is.
Ebben a kiadványban, a séfek átadják részletes receptjeiket és leleményes trükkjeiket Martin Klein számára, hogy Ön is könnyen újra alkothassa ezeket az páratlan fogásokat.
Photo: Helge Kirshberger
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9783710500336 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.7 x 38 x 3.5 cm |
Súly: | 2.66 kg |
Oldalszám: | 328 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Book of Pasta by Academia Barilla
Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Opera Patisserie
Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.
Relæ: A Book of Ideas
Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén.