Ikarus invites the world's best chefs VOL5
Exceptionel recipes and chefs in portrait
Idén minden okunk megvan ünnepelni itt a Hangar-7-ben, mivel évfordulónk van. 15 éve a világ legjobb séfjei jönnek főzni a Restaurant Ikarus-ba. Egymás után bűvölik el vendégeinket a világ legizgalmasabb alkotásaival, egy teljes hónapon át. Tavaly két top séf, Paolo Casagrande és Quique Dacosta mutatta be a spanyol csúcskonyhát.
Helsinkiben Jari Vesivalo egy teljesen új, ugyanakkor nagyon finn konyha kidolgozásán fáradozik. Hasonlóképp, a szöuli Mingoo Kang intenzíven keresi a koreai konyha gyökereit és a legmagasabb színvonalon tolmácsolja őket. Minden egyes séf, aki az Ikarusban vendégeskedett, finoman kombinálja saját terroirja intenzív ízeit a legmodernebb konyhaművészettel. Erős és hagyományosnak nem mondható stílusuk összeköti őket, ugyanakkor ez biztosítja, hogy ne legyen két hasonló étlap az étteremben. A Restaurant Ikarus executive chef-je, Martin Klein és csapata az osztrák gasztronómia úttörőinek számítanak, és 2-Michelin csillagot tudhatnak magukénak. Hatalmas szenvedéllyel végzik a munkájukat. Ezt tökéletes és autentikus alapanyagokkal kombinálva biztosítják, hogy minden egyes étel úgy készül el, ahogy a vendégséfek éttermeiben is.
Ebben a kiadványban, a séfek átadják részletes receptjeiket és leleményes trükkjeiket Martin Klein számára, hogy Ön is könnyen újra alkothassa ezeket az páratlan fogásokat.
Photo: Helge Kirshberger
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9783710500336 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.7 x 38 x 3.5 cm |
Súly: | 2.66 kg |
Oldalszám: | 328 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Curry
India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.