Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL5

Exceptionel recipes and chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2018. december 03. 15:17

Ikarus invites the world's best chefs VOL5

Idén minden okunk megvan ünnepelni itt a Hangar-7-ben, mivel évfordulónk van. 15 éve a világ legjobb séfjei jönnek főzni a Restaurant Ikarus-ba. Egymás után bűvölik el vendégeinket a világ legizgalmasabb alkotásaival, egy teljes hónapon át. Tavaly két top séf, Paolo Casagrande és Quique Dacosta mutatta be a spanyol csúcskonyhát. 


Helsinkiben Jari Vesivalo egy teljesen új, ugyanakkor nagyon finn konyha kidolgozásán fáradozik. Hasonlóképp, a szöuli Mingoo Kang intenzíven keresi a koreai konyha gyökereit és a legmagasabb színvonalon tolmácsolja őket. Minden egyes séf, aki az Ikarusban vendégeskedett, finoman kombinálja saját terroirja intenzív ízeit a legmodernebb konyhaművészettel. Erős és hagyományosnak nem mondható stílusuk összeköti őket, ugyanakkor ez biztosítja, hogy ne legyen két hasonló étlap az étteremben. A Restaurant Ikarus executive chef-je, Martin Klein és csapata az osztrák gasztronómia úttörőinek számítanak, és 2-Michelin csillagot tudhatnak magukénak. Hatalmas szenvedéllyel végzik a munkájukat. Ezt tökéletes és autentikus alapanyagokkal kombinálva biztosítják, hogy minden egyes étel úgy készül el, ahogy a vendégséfek éttermeiben is.

Ebben a kiadványban, a séfek átadják részletes receptjeiket és leleményes trükkjeiket Martin Klein számára, hogy Ön is könnyen újra alkothassa ezeket az páratlan fogásokat.

Photo: Helge Kirshberger

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783710500336
Nyelv: Angol
Méretek: 25.7 x 38 x 3.5 cm
Súly: 2.66 kg
Oldalszám: 328
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue

Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury