Barion Pixel

Le Chabichou Courchevel

by Stéphane Buron ** Michelin


« Vissza | Szerzők: Oliver Hoffinger
  2022. február 11. 15:11

Le Chabichou Courchevel

Egy konyha mely a lehető legközelebb visz az alapanyagok ízéhez, az egyszerűségre és a tökéletességre törekedve. 50 recept a bizonyíték. 


Az 1960-as évek eleje óta Courchevelben található mitikus hely, az elegáns Le Chabichou szálloda és gasztronómiai asztala elegánsan hozzájárul a Courchevel 1850 nemzetközi hatásához.
Az 1960-as évek eleje óta mitikus hely Courchevelben, az elegáns Le Chabichou szálloda és gasztronómiai asztala elegánsan hozzájárul a Courchevel 1850 nemzetközi hatásához, népszerűségéhez. 2018-ban az alapító, Michel Rochedy eladta ezt az ékszert a Lavorel csoportnak, amely ízlésesen felújította anélkül, hogy elveszítette volna a hely lelkét, szellemiségét.
2 Michelin-csillaggal díjazott étterem ragyogóan tartja a ház kiválósági szintjét. Változás a folytonosságban, új történet, amit újra meg kell írni…
Stéphane Buron MOF (Meilleur Ouvrier de France) bemutatja vízióját egy olyan gasztronómiáról, amely az alapvető ízekhez igazodik. Ötven termékben és ugyanennyi receptben meséli el, hogy szereti a szarvasgombát és a Savoie körtét, a kaviárt és a sárgarépát, a csukát és a vadon élő tengeri sügért, a disznót és a szarvashúst, a gesztenyét és a citromot, és még sok mást.
Inspiráció, asszociáció, főzés, fűszerezés, utazás Stéphane Buron elméjén és tányérjain keresztül.

Photo: Philippe Barret

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Oliver Hoffinger
Kiadó: Glénat
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 27.
ISBN: 9782344043295
Nyelv: Angol
Méretek: 24.3 x 32.1 x 2.6 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 272
Ár: 28 590 Ft
(27 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash