Barion Pixel

Le Chabichou Courchevel

by Stéphane Buron ** Michelin


« Vissza | Szerzők: Oliver Hoffinger
  2022. február 11. 15:11

Le Chabichou Courchevel

Egy konyha mely a lehető legközelebb visz az alapanyagok ízéhez, az egyszerűségre és a tökéletességre törekedve. 50 recept a bizonyíték. 


Az 1960-as évek eleje óta Courchevelben található mitikus hely, az elegáns Le Chabichou szálloda és gasztronómiai asztala elegánsan hozzájárul a Courchevel 1850 nemzetközi hatásához.
Az 1960-as évek eleje óta mitikus hely Courchevelben, az elegáns Le Chabichou szálloda és gasztronómiai asztala elegánsan hozzájárul a Courchevel 1850 nemzetközi hatásához, népszerűségéhez. 2018-ban az alapító, Michel Rochedy eladta ezt az ékszert a Lavorel csoportnak, amely ízlésesen felújította anélkül, hogy elveszítette volna a hely lelkét, szellemiségét.
2 Michelin-csillaggal díjazott étterem ragyogóan tartja a ház kiválósági szintjét. Változás a folytonosságban, új történet, amit újra meg kell írni…
Stéphane Buron MOF (Meilleur Ouvrier de France) bemutatja vízióját egy olyan gasztronómiáról, amely az alapvető ízekhez igazodik. Ötven termékben és ugyanennyi receptben meséli el, hogy szereti a szarvasgombát és a Savoie körtét, a kaviárt és a sárgarépát, a csukát és a vadon élő tengeri sügért, a disznót és a szarvashúst, a gesztenyét és a citromot, és még sok mást.
Inspiráció, asszociáció, főzés, fűszerezés, utazás Stéphane Buron elméjén és tányérjain keresztül.

Photo: Philippe Barret

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Oliver Hoffinger
Kiadó: Glénat
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 27.
ISBN: 9782344043295
Nyelv: Angol
Méretek: 24.3 x 32.1 x 2.6 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 272
Ár: 28 590 Ft
(27 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.


Des gâteaux & des saisons

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


Szerzők: Claire Damon

Let's Eat Paris !

Let's Eat Paris !

Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash