Barion Pixel

Le Chabichou Courchevel

by Stéphane Buron ** Michelin


« Vissza | Szerzők: Oliver Hoffinger
  2022. február 11. 15:11

Le Chabichou Courchevel

Egy konyha mely a lehető legközelebb visz az alapanyagok ízéhez, az egyszerűségre és a tökéletességre törekedve. 50 recept a bizonyíték. 


Az 1960-as évek eleje óta Courchevelben található mitikus hely, az elegáns Le Chabichou szálloda és gasztronómiai asztala elegánsan hozzájárul a Courchevel 1850 nemzetközi hatásához.
Az 1960-as évek eleje óta mitikus hely Courchevelben, az elegáns Le Chabichou szálloda és gasztronómiai asztala elegánsan hozzájárul a Courchevel 1850 nemzetközi hatásához, népszerűségéhez. 2018-ban az alapító, Michel Rochedy eladta ezt az ékszert a Lavorel csoportnak, amely ízlésesen felújította anélkül, hogy elveszítette volna a hely lelkét, szellemiségét.
2 Michelin-csillaggal díjazott étterem ragyogóan tartja a ház kiválósági szintjét. Változás a folytonosságban, új történet, amit újra meg kell írni…
Stéphane Buron MOF (Meilleur Ouvrier de France) bemutatja vízióját egy olyan gasztronómiáról, amely az alapvető ízekhez igazodik. Ötven termékben és ugyanennyi receptben meséli el, hogy szereti a szarvasgombát és a Savoie körtét, a kaviárt és a sárgarépát, a csukát és a vadon élő tengeri sügért, a disznót és a szarvashúst, a gesztenyét és a citromot, és még sok mást.
Inspiráció, asszociáció, főzés, fűszerezés, utazás Stéphane Buron elméjén és tányérjain keresztül.

Photo: Philippe Barret

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Oliver Hoffinger
Kiadó: Glénat
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 27.
ISBN: 9782344043295
Nyelv: Angol
Méretek: 24.3 x 32.1 x 2.6 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 272
Ár: 20 590 Ft
(19 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.