Barion Pixel

Le Manoir aux Quat’Saisons

The Story of a Modern Classic


« Vissza | Szerzők: Raymond Blanc
  2017. július 06. 17:06

Le Manoir aux Quat’Saisons

Négy évszakon átívelő személyes idegenvezetés Raymond Blanc legendás hotel-éttermében, ünnepelt konyhájának 120 receptjével.


Le Manoir
Az oxfordi Great Miltonban működő Le Manoir aux Quat'Saisons a világ egyik legkiválóbb hotel-étterme. Ez a könyv lehetőséget ad, hogy a legendás séf, Raymond Blanc vezetésével az étterem falai között barangoljunk 4 évszakon keresztül. Felfedi előttünk a hely egészének minden alkotóelemét – a Japán kerttől a Citronelle hálószobáig – és konyhájában betekintést nyerhetünk 2 Michelin-csillagos éttermének kulináris titkaiba. A könyvben a Le Manoir 120 legünnepeltebb ételének receptjeit találjuk, mint a ricotta agnolotti, őz grand veneur, vérnarancs carpaccio és Maman Blanc alma tarte-ja. A kertekről, a szobákról és az ételekről készült pazar képek és rajzok szellemesen ragadják meg e különleges hely varázsát.  Vigye el otthonába a Le Manoir-t!


A szerzőről
Raymond Blanc a világ egyik legnagyobb séfje. A teljesen autodidakta szakácsban már fiatalon felgyulladt az ételek iránti szenvedély, szülőföldje, Franche-Comté terroirján keresztül. A Le Manoir aux Quat' Saisons, Raymond legnagyobb eredménye, az egyetlen vidéki házban működő hotel Nagy-Britanniában ami képes volt három évtizeden keresztül megtartani két Michelin-csillagot. Az évek során Raymond számtalan elismert BBC tévésorozatot készített és könyvet írt, többek között a Blanc Mange-ot, a Blanc Vite-et és a Kitchen Secrets-t. 2008-ban a Brit Birodalom tiszteletbeli lovagi címét adományozták neki a kulináris tökéletesség érdekében tett szolgálataiért és 2013-ban megkapta az Ordre National de la Légion d’Honneur (Francia Köztársaság Becsülterendje) kitüntetését, a legmagasabb elismerést Franciaországban.

A Le Manoir aux Quat’Saisons szakácskönyv két verzióban elérhető: kartontokba helyezett, szövetborítású különleges változatban (erre kérjen külön ajánlatot), és egy kisebb méretű alap kiadásban. Mindkettőnek méltó helye lehet otthona konyhájában vagy a dohányzóasztalon.
 

Photo: Bloomsbury

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Raymond Blanc
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781408816905
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 4 cm
Súly: 2.79 kg
Oldalszám: 480
Ár: 19 990 Ft
(19 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon