Mandalay
Recipes and Tales from a Burmese Kitchen

A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.
A burmai ételek kevéssé ismertek, de MiMi Aye megpróbálja mindezt megváltoztatni ezeken az oldalakon, feltárva titkait, továbbá minden recepthez egyedi kontextust biztosítva, történetei egyúttal támaszkodnak Burmára és Családja örökségére.
MiMi megvizsgálja a burmai ételek egyedülálló összetevőit - valamint a megfelelő alternatívákat ajánlva -, majd bemutatva azokat a speciális technikákat és eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a régióra jellemző ételeket készítünk. Ezeken az oldalakon 100 hihetetlen receptet talál, ami lehetővé teszi, hogy saját konyhájában ízlelhesse Burmát.
Photo: Absolute
Termékinformációk
Szerző: | MiMi Aye |
Kiadó: | Absolute Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781472959492 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 24.6 x 2.5 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.
Modern Pressure Cooking

Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.