Barion Pixel

Mandalay

Recipes and Tales from a Burmese Kitchen


« Vissza | Szerzők: MiMi Aye
  2019. július 06. 11:22

Mandalay

A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.


A burmai ételek kevéssé ismertek, de MiMi Aye megpróbálja mindezt megváltoztatni ezeken az oldalakon, feltárva titkait, továbbá minden recepthez egyedi kontextust biztosítva, történetei egyúttal támaszkodnak Burmára és Családja örökségére.
MiMi megvizsgálja a burmai ételek egyedülálló összetevőit - valamint a megfelelő alternatívákat ajánlva -, majd bemutatva azokat a speciális technikákat és eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a régióra jellemző ételeket készítünk. Ezeken az oldalakon 100 hihetetlen receptet talál, ami lehetővé teszi, hogy saját konyhájában ízlelhesse Burmát.

 

Photo: Absolute

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: MiMi Aye
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472959492
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 2.5 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 272
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Spill The Beans

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


Modern Pressure Cooking

Modern Pressure Cooking

Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury