Mastering Bread
The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry
A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába.
A Mastering Bread-ben Vetri és vezető pékje, Claire Kopp McWilliams megmutatja az otthon sütőknek, hogyan alkossanak egyszerű kenyereket saját sütőjükben, páratlan ízvilággal.
Vetri legkelendőbb kovászos és élesztős kenyereinek receptjeivel. A kenyér készítésének folyamatát három, könnyen érthető fejezetre bontották: Gyúrás, Formázás és Sütés. Az Evés fejezet olyan kenyérközpontú ételeket mutat be, mint a Bruschetta, Panzanella, Strata és Ribollita. A bónusz fejezetben Vetri sokak által áhított Panettone-jának titkait is megismerhetjük. Mindent megkapunk, amit Vetri és McWilliams az évek során tanultak a hihetetlen minőségű kenyér készítéséről és tudományáról. Elmagyarázzák, hogyan kell a frissen őrölt lisztet és helyi és regionális búzaféléket használni, könnyen érthető instrukciókkal ahhoz, hogy az olvasó a környezetében elérhető lisztfajtákhoz is sikerrel tudja alkalmazni a recepteket. Gabontermelők és kenyérkészítők életrajzaival és interjúival színesítve.
A Mastering Bread egy mesterkurzus egy olyan díjnyertes séftől, aki világszinten is kiváló minőségű kézműves kenyereket készít, otthonok és hivatásos szakácsok számára is könnyen elkészíthető módon.







Termékinformációk
| Szerzők: | Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams |
| Kiadó: | Berkley Publishing Corporation |
| Kategória: | Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9781984856982 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 24.1 x 3.3 cm |
| Súly: | 0.57 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Hal, mindenestül
Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva.
The Pasta Man
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Ikarus invites the world's best chefs VOL9
Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.