Mastering Bread
The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry
A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába.
A Mastering Bread-ben Vetri és vezető pékje, Claire Kopp McWilliams megmutatja az otthon sütőknek, hogyan alkossanak egyszerű kenyereket saját sütőjükben, páratlan ízvilággal.
Vetri legkelendőbb kovászos és élesztős kenyereinek receptjeivel. A kenyér készítésének folyamatát három, könnyen érthető fejezetre bontották: Gyúrás, Formázás és Sütés. Az Evés fejezet olyan kenyérközpontú ételeket mutat be, mint a Bruschetta, Panzanella, Strata és Ribollita. A bónusz fejezetben Vetri sokak által áhított Panettone-jának titkait is megismerhetjük. Mindent megkapunk, amit Vetri és McWilliams az évek során tanultak a hihetetlen minőségű kenyér készítéséről és tudományáról. Elmagyarázzák, hogyan kell a frissen őrölt lisztet és helyi és regionális búzaféléket használni, könnyen érthető instrukciókkal ahhoz, hogy az olvasó a környezetében elérhető lisztfajtákhoz is sikerrel tudja alkalmazni a recepteket. Gabontermelők és kenyérkészítők életrajzaival és interjúival színesítve.
A Mastering Bread egy mesterkurzus egy olyan díjnyertes séftől, aki világszinten is kiváló minőségű kézműves kenyereket készít, otthonok és hivatásos szakácsok számára is könnyen elkészíthető módon.
Termékinformációk
Szerzők: | Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams |
Kiadó: | Berkley Publishing Corporation |
Kategória: | Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9781984856982 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 24.1 x 3.3 cm |
Súly: | 0.57 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Nostalgic Delights
A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.
Wild Brews
A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.