Mastering Bread

The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry


« Vissza | Szerzők: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
  2020. június 19. 16:34

Mastering Bread

A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába. 


A Mastering Bread-ben Vetri és vezető pékje, Claire Kopp McWilliams megmutatja az otthon sütőknek, hogyan alkossanak egyszerű kenyereket saját sütőjükben, páratlan ízvilággal.
Vetri legkelendőbb kovászos és élesztős kenyereinek receptjeivel. A kenyér készítésének folyamatát három, könnyen érthető fejezetre bontották: Gyúrás, Formázás és Sütés. Az Evés fejezet olyan kenyérközpontú ételeket mutat be, mint a Bruschetta, Panzanella, Strata és Ribollita. A bónusz fejezetben Vetri sokak által áhított Panettone-jának titkait is megismerhetjük. Mindent megkapunk, amit Vetri és McWilliams az évek során tanultak a hihetetlen minőségű kenyér készítéséről és tudományáról. Elmagyarázzák, hogyan kell a frissen őrölt lisztet és helyi és regionális búzaféléket használni, könnyen érthető instrukciókkal ahhoz, hogy az olvasó a környezetében elérhető lisztfajtákhoz is sikerrel tudja alkalmazni a recepteket. Gabontermelők és kenyérkészítők életrajzaival és interjúival színesítve.

A Mastering Bread egy mesterkurzus egy olyan díjnyertes séftől, aki világszinten is kiváló minőségű kézműves kenyereket készít, otthonok és hivatásos szakácsok számára is könnyen elkészíthető módon.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Kiadó: Berkley Publishing Corporation
Kategória: Chef, Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781984856982
Nyelv: Angol
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 190 Ft