Barion Pixel

Meat

The Ultimate Companion


« Vissza | Szerzők: Anthony Puharich, Libby Travers
  2018. december 18. 18:07

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


A könyvet a legendás hentes, Anthony Puharich, Ausztrália vezető éttermeinek beszállítója, az elismert gasztronómiai szakíróval, Libby Travers-el karöltve szerkesztette. Ez az átfogó és ambiciózus projekt bemutatja minden egyes főbb haszonállat történelmét, nemzetközi fajtatérképekkel, húsrész-diagramokkal és leírásokkal, továbbá illusztrált hentes technikákat és szakértő tippeket a húsok kiválasztásához, tárolásához és elkészítéséhez. A több, mint 110, a főbb húsrészeket bemutató recept a világ különböző konyháiból és neves séfjeitől merít ihletet. Gazdagon illusztrált könyv, ami biztosan modern klasszikus lesz.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Anthony Puharich, Libby Travers
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781743363416
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 26 x 3.5 cm
Súly: 2.22 kg
Oldalszám: 512
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

A Pékmesterség Magasiskolája

A Pékmesterség Magasiskolája

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!


Flowers

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.