Barion Pixel

Meat

The Ultimate Companion


« Vissza | Szerzők: Anthony Puharich, Libby Travers
  2018. december 18. 18:07

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


A könyvet a legendás hentes, Anthony Puharich, Ausztrália vezető éttermeinek beszállítója, az elismert gasztronómiai szakíróval, Libby Travers-el karöltve szerkesztette. Ez az átfogó és ambiciózus projekt bemutatja minden egyes főbb haszonállat történelmét, nemzetközi fajtatérképekkel, húsrész-diagramokkal és leírásokkal, továbbá illusztrált hentes technikákat és szakértő tippeket a húsok kiválasztásához, tárolásához és elkészítéséhez. A több, mint 110, a főbb húsrészeket bemutató recept a világ különböző konyháiból és neves séfjeitől merít ihletet. Gazdagon illusztrált könyv, ami biztosan modern klasszikus lesz.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Anthony Puharich, Libby Travers
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781743363416
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 26 x 3.5 cm
Súly: 2.22 kg
Oldalszám: 512
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio