My Way - Tim Raue
Angol Verzió / English Version

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva.
Ebben az új, a Callwey által kiadott könyvben az ázsiai konyháról szerzett páratlan tudását mutatja be. A séf teljeskörű életrajza Tim családi fotóalbumával illusztrálva kulináris utazásra viszi az olvasókat, bepillantást adva az események sorozatába, amik eredményeképp vált azzá a séffé, aki ma is. Tim Szingapúrba is elvisz – egy kirándulásra bennfentes információkkal és exkluzív fotókkal – és felfedi ihletének legfőbb forrását. A könyv fénypontja konyhájának alapreceptjein kívül Tim 70 legjobb étele, szemet gyönyörködtető fotókkal kísérve. A My Way egy egyedülálló kombináció – és Tim eddigi legszemélyesebb szakácskönyve.
Photo: Callwey
Termékinformációk
Szerzők: | Tim Raue, Jörg Lehmann |
Kiadó: | Callwey |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9783766722713 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.88 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
24 190 Ft (23 038 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Book of Pintxos

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.
Sweet France

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.