Barion Pixel

My Way - Tim Raue

Angol Verzió / English Version


« Vissza | Szerzők: Tim Raue, Jörg Lehmann
  2017. július 05. 17:59

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Ebben az új, a Callwey által kiadott könyvben az ázsiai konyháról szerzett páratlan tudását mutatja be. A séf teljeskörű életrajza Tim családi fotóalbumával illusztrálva kulináris utazásra viszi az olvasókat, bepillantást adva az események sorozatába, amik eredményeképp vált azzá a séffé, aki ma is. Tim Szingapúrba is elvisz – egy kirándulásra bennfentes információkkal és exkluzív fotókkal – és felfedi ihletének legfőbb forrását. A könyv fénypontja konyhájának alapreceptjein kívül Tim 70 legjobb étele, szemet gyönyörködtető fotókkal kísérve. A My Way egy egyedülálló kombináció – és Tim eddigi legszemélyesebb szakácskönyve.

Photo: Callwey

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Tim Raue, Jörg Lehmann
Kiadó: Callwey
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9783766722713
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 29 x 3 cm
Súly: 1.88 kg
Oldalszám: 288
Ár: 24 190 Ft
(23 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Core by Clare Smyth

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Szerzők: Clare Smyth

Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland