Barion Pixel

Patisserie William Curley

A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie


« Vissza | Szerzők: William Curley
  2015. december 20. 13:18

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

William reméli, hogy felfedheti a “haute patisserie” alkotások titkait, és lehetővé teszi azt, hogy a lehető legtöbben elkészíthessék azokat. A Patisserie cukrászkönyv technológiai folyamatai lépésről lépésre olvasható-láthatók a cukrászkönyv útmutatójában, egy mester Pâtissier profi tudásával, ötleteivel, instrukcióival kiegészítve – ezzel lehetővé válnak a tökéletes alkotások elkészítése. Az alapreceptek egy szilárd alapot nyújtanak a cukrászat technikáiban, valamint inspirációt a gyakorló, kreatív cukrászok számára. A klasszikus receptek a Rhum Baba-tól a Tarte Alsacienne-ig egy modern átdolgozásban, William egyedi ízkombinációjában ismerhetők meg. Williamnek a hosszú távú célja, hogy a cukrászatot egy elérhető, megfizethető luxussá tegye.

Fő célja természetesen az, hogy felkeltse gasztronómiai érdeklődésünket, és csodás élményt nyújtson számunkra.

Photo: Jacqui Small LLP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: William Curley
Kiadó: Jacqui Small
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781909342217
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 3 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 344
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Mexican Vegetarian Cookbook

The Mexican Vegetarian Cookbook

Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.


La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

The Vegan Chinese Kitchen

The Vegan Chinese Kitchen

Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.


Szerzők: Hannah Che

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon