Barion Pixel

Patisserie William Curley

A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie


« Vissza | Szerzők: William Curley
  2015. december 20. 13:18

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

William reméli, hogy felfedheti a “haute patisserie” alkotások titkait, és lehetővé teszi azt, hogy a lehető legtöbben elkészíthessék azokat. A Patisserie cukrászkönyv technológiai folyamatai lépésről lépésre olvasható-láthatók a cukrászkönyv útmutatójában, egy mester Pâtissier profi tudásával, ötleteivel, instrukcióival kiegészítve – ezzel lehetővé válnak a tökéletes alkotások elkészítése. Az alapreceptek egy szilárd alapot nyújtanak a cukrászat technikáiban, valamint inspirációt a gyakorló, kreatív cukrászok számára. A klasszikus receptek a Rhum Baba-tól a Tarte Alsacienne-ig egy modern átdolgozásban, William egyedi ízkombinációjában ismerhetők meg. Williamnek a hosszú távú célja, hogy a cukrászatot egy elérhető, megfizethető luxussá tegye.

Fő célja természetesen az, hogy felkeltse gasztronómiai érdeklődésünket, és csodás élményt nyújtson számunkra.

Photo: Jacqui Small LLP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: William Curley
Kiadó: Jacqui Small
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781909342217
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 3 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 344
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury