Barion Pixel

Plating Dessert

Lee Eunji


« Vissza | Szerzők: Lee Eunji
  2022. augusztus 19. 14:38

Plating Dessert

Hogy beteljesítse álmát, hogy cukrász legyen, tizennyolc évesen Franciaországba ment tanulni. Miután elvégezte a Boulangerie tanfolyamot az INBP-nél és a Pasisssrie tanfolyamot az Ecole Ferrandinál, különféle tapasztalatokat szerzett Franciaországban és New York-i cukrászdákban, éttermekben.


Ő lett az első nem európai, aki a népszerű francia tévéműsor, 4. évadának második helyezettje lett, megszilárdítva cukrászként betöltött pozícióját.
Azóta a Starchefs magazin „Rising Star”-nak választotta, a 'Baby Banana' desszertjével, amelyet a New York-i Jungsik-ban mutatott be és egyben elnyerte az Art of Presentation díjat, amely lehetőséget adott a 'Eunji Lee' név népszerűsítésére.

Jelenleg a New York-i LYSEE cukrászbutik tulajdonos-főcukrászaként dolgozik.

Instagram: @eunji.leeee

Instagram Lysee NyC: @lysee.nyc

A könyv

Ez a könyv nem csak a „Plating Dessert” receptjeiről és technikáiról szól, hanem értékes feljegyzéseket is tartalmaz arról az útról, amelyen iskolás korom óta jártam az álmom felé, hogy cukrász leszek, majd a saját New York-i LYSEE üzletem megnyitásáig.

Ellentétben a csak recepteket tartalmazó könyvekkel, az egyik ok, amiért személyes történeteimet szerettem volna belefoglalni, az volt, hogy személyesen sok üzenetet kaptam olyan diákoktól, akik arról álmodoznak, hogy cukrászok legyenek, és olyanoktól, akik szakács pályájukon szeretnének változtatni. Ezért remélem, hogy ez a könyv némi segítséget nyújthat számukra.

18 évesen indultam el Franciaországba, ahol 10 éven keresztül csiszolgattam tudásomat és tapasztalatot szereztem, és rengeteg hullámvölgyön mentem keresztül, az új élet kezdetétől New Yorkban, a jelenlegi boltom megnyitásáig és ennek a könyvnek a kiadásáig. receptjeim és történeteim.

16 év telt el azóta, hogy betettem a lábam a desszertiparba, és nagyon boldog és hálás vagyok.
Annyi különböző epizód volt, és annyi minden történt. De úgy gondolom, hogy azért jutottam el idáig, mert a cukrász munkám iránti szenvedélyem és szeretetem, az álmom iránti akaratom, a jó emberek, akik mellettem voltak, valamint a családom és a barátaim. Mivel ez az első tartalmas könyvem, ezzel szeretném kifejezni hálámat és tiszteletemet ezeknek az embereknek.

A desszertjeim, amelyek koreai vagy szezonális alapanyagokból és különféle főzési módokkal készülnek, nagyon hasonlítanak a koreai -francia-New York-i identitásomra. Remélem, ízleni fognak a desszertek, amelyek harmonikusan ötvözik a három kultúrát. És remélem, hogy ez a könyv az álmok, a remény és a bátorítás üzenete lesz mindazoknak, akik arról álmodoznak, hogy cukrászok lesznek.

2022 Julius, Lee Eunji

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lee Eunji
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 19.
ISBN: 9791164262182
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 27.1 x 27.7 x 2 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 192
Ár: 31 990 Ft
(30 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


Mandalay

Mandalay

A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.


Szerzők: MiMi Aye