Barion Pixel

Plating Dessert

Lee Eunji


« Vissza | Szerzők: Lee Eunji
  2022. augusztus 19. 14:38

Plating Dessert

Hogy beteljesítse álmát, hogy cukrász legyen, tizennyolc évesen Franciaországba ment tanulni. Miután elvégezte a Boulangerie tanfolyamot az INBP-nél és a Pasisssrie tanfolyamot az Ecole Ferrandinál, különféle tapasztalatokat szerzett Franciaországban és New York-i cukrászdákban, éttermekben.


Ő lett az első nem európai, aki a népszerű francia tévéműsor, 4. évadának második helyezettje lett, megszilárdítva cukrászként betöltött pozícióját.
Azóta a Starchefs magazin „Rising Star”-nak választotta, a 'Baby Banana' desszertjével, amelyet a New York-i Jungsik-ban mutatott be és egyben elnyerte az Art of Presentation díjat, amely lehetőséget adott a 'Eunji Lee' név népszerűsítésére.

Jelenleg a New York-i LYSEE cukrászbutik tulajdonos-főcukrászaként dolgozik.

Instagram: @eunji.leeee

Instagram Lysee NyC: @lysee.nyc

A könyv

Ez a könyv nem csak a „Plating Dessert” receptjeiről és technikáiról szól, hanem értékes feljegyzéseket is tartalmaz arról az útról, amelyen iskolás korom óta jártam az álmom felé, hogy cukrász leszek, majd a saját New York-i LYSEE üzletem megnyitásáig.

Ellentétben a csak recepteket tartalmazó könyvekkel, az egyik ok, amiért személyes történeteimet szerettem volna belefoglalni, az volt, hogy személyesen sok üzenetet kaptam olyan diákoktól, akik arról álmodoznak, hogy cukrászok legyenek, és olyanoktól, akik szakács pályájukon szeretnének változtatni. Ezért remélem, hogy ez a könyv némi segítséget nyújthat számukra.

18 évesen indultam el Franciaországba, ahol 10 éven keresztül csiszolgattam tudásomat és tapasztalatot szereztem, és rengeteg hullámvölgyön mentem keresztül, az új élet kezdetétől New Yorkban, a jelenlegi boltom megnyitásáig és ennek a könyvnek a kiadásáig. receptjeim és történeteim.

16 év telt el azóta, hogy betettem a lábam a desszertiparba, és nagyon boldog és hálás vagyok.
Annyi különböző epizód volt, és annyi minden történt. De úgy gondolom, hogy azért jutottam el idáig, mert a cukrász munkám iránti szenvedélyem és szeretetem, az álmom iránti akaratom, a jó emberek, akik mellettem voltak, valamint a családom és a barátaim. Mivel ez az első tartalmas könyvem, ezzel szeretném kifejezni hálámat és tiszteletemet ezeknek az embereknek.

A desszertjeim, amelyek koreai vagy szezonális alapanyagokból és különféle főzési módokkal készülnek, nagyon hasonlítanak a koreai -francia-New York-i identitásomra. Remélem, ízleni fognak a desszertek, amelyek harmonikusan ötvözik a három kultúrát. És remélem, hogy ez a könyv az álmok, a remény és a bátorítás üzenete lesz mindazoknak, akik arról álmodoznak, hogy cukrászok lesznek.

2022 Julius, Lee Eunji

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lee Eunji
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 19.
ISBN: 9791164262182
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 27.1 x 27.7 x 2 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 192
Ár: 31 990 Ft
(30 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Paco Roncero

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


Szerzők: Paco Pérez

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland