Barion Pixel

Pure Leidenschaft

Meine einfache Küche


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2019. november 28. 10:02

Pure Leidenschaft

Caminada első szakácskönyve egy kulináris szerelmi vallomás, ami egyben kifejezi vonzódását és tiszteletét az egyszerű konyha iránt.


Aki a könyvemet olvassa találjon benne érzéki, érthető recepteket, valamint betekintést kap a régió kulturális gazdagságából és földrajzi sokszínűségéből.
A Schauenstein kastély séfjeként mutatja be a szívéhez közel álló tradicionális évszaknak megfelelő természetközeli ételeket mint például a Capuns, Maluns, Pizokel, illetve a mögötte álló embereket, és a régió kiemelkedő alapanyagait a Val Lumneziai szárnyast, Fläschből a sáfrányt, dinnyét Pratvalból, vagy a hegyi burgonya Albula völgyből.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2019. november 13.
ISBN: 9783039020287
Nyelv: Német
Méretek: 20.4 x 26.1 x 2.5 cm
Oldalszám: 216
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Latinísimo

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.