Barion Pixel

Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits


« Vissza | Szerzők: Patrick Mahé
  2021. november 11. 15:19

Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits

A Rare Whiskey a világ legkiválóbb és legritkább whiskyinek stílusos felfedezése, kitűnően csomagolva egy keménykötésű könyvbe, külső tokkal védve azt. 


Ez a könyv a világ legkiválóbb whiskyit mutatja be, olyan kulcsfontosságú termelőkre összpontosítva, mint Skócia, Írország, az USA és Japán, valamint érdekes ritkaságokra, például India és Tajvan.
A rendkívül ritka palackokról készült gyönyörű fényképekkel, a lélegzetelállító 1920-as évek árverésen eladott évjárataitól az elmúlt évek legjobb kínálatáig a Rare Whiskey elengedhetetlen olvasmány minden whisky-rajongó számára.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Patrick Mahé
Kiadó: Conran Octopus Ltd.
Kategória: Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 11.
ISBN: 9781840918229
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 34.4 x 3.4 cm
Súly: 2.38 kg
Oldalszám: 240
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Complete Book of Cheese

The Complete Book of Cheese

Ez az alapvető referencia lefedi a négy sajtstílus minden aspektusát, beleértve a 150 fajtát, a kiválasztás, tálalás, ízlelés és tárolás módjait; és negyvenhat sajtfogás receptet a világ minden tájáról.


Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury