Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits
!['Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits](/static/content/books/cover_img/0/837.jpg?853046636162576)
A Rare Whiskey a világ legkiválóbb és legritkább whiskyinek stílusos felfedezése, kitűnően csomagolva egy keménykötésű könyvbe, külső tokkal védve azt.
Ez a könyv a világ legkiválóbb whiskyit mutatja be, olyan kulcsfontosságú termelőkre összpontosítva, mint Skócia, Írország, az USA és Japán, valamint érdekes ritkaságokra, például India és Tajvan.
A rendkívül ritka palackokról készült gyönyörű fényképekkel, a lélegzetelállító 1920-as évek árverésen eladott évjárataitól az elmúlt évek legjobb kínálatáig a Rare Whiskey elengedhetetlen olvasmány minden whisky-rajongó számára.
Termékinformációk
Szerző: | Patrick Mahé |
Kiadó: | Conran Octopus Ltd. |
Kategória: | Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 11. |
ISBN: | 9781840918229 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26 x 34.4 x 3.4 cm |
Súly: | 2.38 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Senses in Sucrose
!['Senses in Sucrose Senses in Sucrose](/static/content/books/cover_img/0//thumb/355.jpg?365917005165821)
Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
!['Complete Asian Cookbook - New, updated edition Complete Asian Cookbook - New, updated edition](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1046.jpg?106186807116863)
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
!['The Hog Island Book of Fish & Seafood The Hog Island Book of Fish & Seafood](/static/content/books/cover_img/0//thumb/945.jpg?574289876198673)
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Jan - Labor der Liebe
!['Jan - Labor der Liebe Jan - Labor der Liebe](/static/content/books/cover_img/0//thumb/959.jpg?176500286182021)
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.