Rogan
The Cookbook
Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.
Simon a cumbriai két Michelin-csillagos étterem, a L’Enclume tulajdonosa és konyhafőnöke, ami megnyerte a The Good Food Guide legjobb étteremnek járó díját az elmúlt négy évben. A BBC2 csatorna Great British Menu műsorának első helyezettje, mentor a MasterChef tv-sorozatban és a GQ magazin Chef of the Year (Az év séfje) díjának nyertese 2018-ban. Rogan a 16 évvel ezelőtt alapított L’Enclum mellett, Cartmel falvában üzemelteti a Rogan & Co-t, laza környékbeli éttermét; az Aulis-t, a séfasztalos kutatókonyháját és az Our Farm-ot, ahol a konyhai csapat dönti el, mit termeljenek, mikor szüreteljék le és hogyan készítsék el, lehetővé téve Simonnak, hogy új szintet határozzon meg a felhasznált alapanyagok kaliberét illetően. Londonban van a Roganic, ami betekintést enged a cartmel-i munkába és az Aulis London, egy 8-férőhelyes séfasztal, ami exkluzív, premier előtti élményt ad olyan ételekkel, amik később a Roganic étlapjára kerülnek.
Simon egyedi pozíciójából adódóan olyan meghatározó művet alkotót, ami megváltoztatja a szakácskönyvek hangvételét. Tökéletesen kommunikálja konyhája filozófiáját - kizárólag szezonális, termesztett vagy gyűjtögetett alapanyagok felhasználásával készít felejthetetlen ételeket. Az innovatív főzés akkor mutatja legjobb oldalát, ha a helyi alapanyagokat kreativitással és szenvedéllyel használjuk.
Simon könyve olyan recepteket mutat be, amik mindenki számára, mindenhol elérhető, kifogástalan alapanyagokat használ, az Our Farm életének és Cumbria tájainak élettel teli képeivel kísérve
Photo: Cristian Barnett
Termékinformációk
Szerző: | Simon Rogan |
Kiadó: | Harper Collins |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780008232726 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.6 x 28.6 x 3.1 cm |
Súly: | 1.53 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
India The Cookbook
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
India The Cookbook
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.