Sourdough Mania

Complete guide to sourdough baking for beginners by a world-renowned bread artist


« Vissza | Szerzők: Anita Sumer
  2020. május 24. 22:07

Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán. 


Amikor a férje beteg volt nem fogyaszthatott élesztős kenyeret, így elkezdett kovászos kenyeret sütni. Annyira sikeres volt, hogy most az egész világon tanítja a kovászos kenyérsütést; 9 országban és 3 kontinensen.
2017-ben saját anyanyelvén megjelentette kenyeres könyvét, amely rögtön két „Gourmand World Cookbook Awards” díjat kapott. A könyve már megjelent német, holland, francia és horvát nyelven.
A könyv egyszerűen elkészíthető és ambiciózusabb recepteket is tartalmaz az ünnepi eseményekre. Az olvasók szemükkel és később a gyomrukkal is élvezhetik a rozskenyeret, az egyszerű fehér kenyeret, a kukorica kenyeret, hajdina kenyeret, gyümölcskenyeret, a fánkot, a brióst és még sok minden mást. A Sourdough Mania fejezeteket tartalmaz a gabonafajtákról, a kovász készítésről, a sütési folyamatokról, az összetevőkről és a hasznos eszközökről.

A könyv az elkészítés minden szakaszát illusztrálja, kezdve a mérlegelés, a keverés, a dagasztás, fa ormázás, bevágás-díszítés és a sütés minden lépését, hogy könnyedén eljuthasson a kovászos sütés egészséges világába. Anita valódi kenyérforradalmat indított, amelyhez egyre többen csatlakoznak, hogy egészségesebb és ízletesebb kenyeret süssenek.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Anita Sumer
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781911621935
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 24 x 3 cm
Súly: 0.99 kg
Oldalszám: 320
Ár: 9 690 Ft