Sourdough Mania
Complete guide to sourdough baking for beginners by a world-renowned bread artist
Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán.
Amikor a férje beteg volt nem fogyaszthatott élesztős kenyeret, így elkezdett kovászos kenyeret sütni. Annyira sikeres volt, hogy most az egész világon tanítja a kovászos kenyérsütést; 9 országban és 3 kontinensen.
2017-ben saját anyanyelvén megjelentette kenyeres könyvét, amely rögtön két „Gourmand World Cookbook Awards” díjat kapott. A könyve már megjelent német, holland, francia és horvát nyelven.
A könyv egyszerűen elkészíthető és ambiciózusabb recepteket is tartalmaz az ünnepi eseményekre. Az olvasók szemükkel és később a gyomrukkal is élvezhetik a rozskenyeret, az egyszerű fehér kenyeret, a kukorica kenyeret, hajdina kenyeret, gyümölcskenyeret, a fánkot, a brióst és még sok minden mást. A Sourdough Mania fejezeteket tartalmaz a gabonafajtákról, a kovász készítésről, a sütési folyamatokról, az összetevőkről és a hasznos eszközökről.
A könyv az elkészítés minden szakaszát illusztrálja, kezdve a mérlegelés, a keverés, a dagasztás, fa ormázás, bevágás-díszítés és a sütés minden lépését, hogy könnyedén eljuthasson a kovászos sütés egészséges világába. Anita valódi kenyérforradalmat indított, amelyhez egyre többen csatlakoznak, hogy egészségesebb és ízletesebb kenyeret süssenek.
Termékinformációk
Szerző: | Anita Sumer |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2020. november 23. |
ISBN: | 9781911621935 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17 x 24 x 3 cm |
Súly: | 0.99 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
9 190 Ft (8 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Etxebarri - Bittor Arginzoniz
Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.
Etxebarri - Bittor Arginzoniz
Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.