Barion Pixel

Sourdough Mania

Complete guide to sourdough baking for beginners by a world-renowned bread artist


« Vissza | Szerzők: Anita Sumer
  2020. május 24. 22:07

Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán. 


Amikor a férje beteg volt nem fogyaszthatott élesztős kenyeret, így elkezdett kovászos kenyeret sütni. Annyira sikeres volt, hogy most az egész világon tanítja a kovászos kenyérsütést; 9 országban és 3 kontinensen.
2017-ben saját anyanyelvén megjelentette kenyeres könyvét, amely rögtön két „Gourmand World Cookbook Awards” díjat kapott. A könyve már megjelent német, holland, francia és horvát nyelven.
A könyv egyszerűen elkészíthető és ambiciózusabb recepteket is tartalmaz az ünnepi eseményekre. Az olvasók szemükkel és később a gyomrukkal is élvezhetik a rozskenyeret, az egyszerű fehér kenyeret, a kukorica kenyeret, hajdina kenyeret, gyümölcskenyeret, a fánkot, a brióst és még sok minden mást. A Sourdough Mania fejezeteket tartalmaz a gabonafajtákról, a kovász készítésről, a sütési folyamatokról, az összetevőkről és a hasznos eszközökről.

A könyv az elkészítés minden szakaszát illusztrálja, kezdve a mérlegelés, a keverés, a dagasztás, fa ormázás, bevágás-díszítés és a sütés minden lépését, hogy könnyedén eljuthasson a kovászos sütés egészséges világába. Anita valódi kenyérforradalmat indított, amelyhez egyre többen csatlakoznak, hogy egészségesebb és ízletesebb kenyeret süssenek.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Anita Sumer
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. november 23.
ISBN: 9781911621935
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 24 x 3 cm
Súly: 0.99 kg
Oldalszám: 320
Ár (AKCIÓS): 8 990 Ft helyett: 6 990 Ft
Státusz:

Cooking on Fire

Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.


Vegan: The Cookbook

Vegan: The Cookbook

Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon