Barion Pixel

Take One Fish

The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2021. június 30. 17:48

Take One Fish

A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.


A James Beard-díjas séf, Josh Niland szerint a hal elkészítésénél nincsenek szabályok, csak a lehetőségek végtelen világa. Ez a szakácskönyv mindössze 15 globális halfajta 60 észbontó receptjével ízletes utazásra készteti Önt - a bonyolulttól a könnyűig, a kicsitől a nagyig és a pikkelyétől a farkáig.

Josh többszörösen díjazott és a legnépszerűbb könyve The Whole Fish Cookbook feltárta az új, soha nem látott halkonyha technikáit.
Ebben a legújabb könyvben Josh tovább nyitja a szemünket, a konyhában rejlő halak lehetőségeihez képest attól a pillanattól kezdve, hogy hazavisszük a halainkat és kipakoljuk. Igen, ez így van: vigye haza, vegye ki a műanyagból, hagyja, hogy fedetlenül lélegezzen a hűtőszekrényben. És akkor készen is állsz.

A Take One Fish kicsomagolja Josh 15 halának mindegyikét, hogy kiderüljön valódi kulináris lehetőségeik, a kardhal cotolettától a pot au feu-ig, a tonhal mapo tofun át az éteri nyers lepényhalig. Ünnepelje a cseppeket, ropogós darabokat, megégett széleket és tökéletlenségeket, amelyek annyira központi jelentőségűek Josh küldetésében - hogy minél több ember szórakozzon a halak ötletességével minden nap.

Photo: Hardie Grant Publishing

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
ISBN: 9781743796634
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.3 x 2.9 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 490 Ft
(10 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mexico The Cookbook

Mexico The Cookbook

A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.


The Ultimate Burger

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland