Take One Fish
The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating

A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.
A James Beard-díjas séf, Josh Niland szerint a hal elkészítésénél nincsenek szabályok, csak a lehetőségek végtelen világa. Ez a szakácskönyv mindössze 15 globális halfajta 60 észbontó receptjével ízletes utazásra készteti Önt - a bonyolulttól a könnyűig, a kicsitől a nagyig és a pikkelyétől a farkáig.
Josh többszörösen díjazott és a legnépszerűbb könyve The Whole Fish Cookbook feltárta az új, soha nem látott halkonyha technikáit.
Ebben a legújabb könyvben Josh tovább nyitja a szemünket, a konyhában rejlő halak lehetőségeihez képest attól a pillanattól kezdve, hogy hazavisszük a halainkat és kipakoljuk. Igen, ez így van: vigye haza, vegye ki a műanyagból, hagyja, hogy fedetlenül lélegezzen a hűtőszekrényben. És akkor készen is állsz.
A Take One Fish kicsomagolja Josh 15 halának mindegyikét, hogy kiderüljön valódi kulináris lehetőségeik, a kardhal cotolettától a pot au feu-ig, a tonhal mapo tofun át az éteri nyers lepényhalig. Ünnepelje a cseppeket, ropogós darabokat, megégett széleket és tökéletlenségeket, amelyek annyira központi jelentőségűek Josh küldetésében - hogy minél több ember szórakozzon a halak ötletességével minden nap.
Photo: Hardie Grant Publishing
Termékinformációk
Szerző: | Josh Niland |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
ISBN: | 9781743796634 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28.3 x 2.9 cm |
Súly: | 1.48 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance

A Tarts Anon egy dolgot kivételesen jól csinál – a tartokat –, és ebben a szakácskönyvben a legenda mögött álló csapat felfedi a minden alkalomra tökéletes elkészítésének titkait. Tarts Anon: Sweet and Savoury Tart Brilliance az útmutató a lenyűgöző torták sütéséhez, minden alkalomra.
Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).