Take One Fish
The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating
A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.
A James Beard-díjas séf, Josh Niland szerint a hal elkészítésénél nincsenek szabályok, csak a lehetőségek végtelen világa. Ez a szakácskönyv mindössze 15 globális halfajta 60 észbontó receptjével ízletes utazásra készteti Önt - a bonyolulttól a könnyűig, a kicsitől a nagyig és a pikkelyétől a farkáig.
Josh többszörösen díjazott és a legnépszerűbb könyve The Whole Fish Cookbook feltárta az új, soha nem látott halkonyha technikáit.
Ebben a legújabb könyvben Josh tovább nyitja a szemünket, a konyhában rejlő halak lehetőségeihez képest attól a pillanattól kezdve, hogy hazavisszük a halainkat és kipakoljuk. Igen, ez így van: vigye haza, vegye ki a műanyagból, hagyja, hogy fedetlenül lélegezzen a hűtőszekrényben. És akkor készen is állsz.
A Take One Fish kicsomagolja Josh 15 halának mindegyikét, hogy kiderüljön valódi kulináris lehetőségeik, a kardhal cotolettától a pot au feu-ig, a tonhal mapo tofun át az éteri nyers lepényhalig. Ünnepelje a cseppeket, ropogós darabokat, megégett széleket és tökéletlenségeket, amelyek annyira központi jelentőségűek Josh küldetésében - hogy minél több ember szórakozzon a halak ötletességével minden nap.
Photo: Hardie Grant Publishing







Termékinformációk
| Szerző: | Josh Niland |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| ISBN: | 9781743796634 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 28.3 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.48 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Flavorama
Ismerje meg Arielle Johnsont – ő íztudós (annyira szereti az ízeket, hogy doktori fokozatot szerzett a témában). Ideje nagy részét azzal tölti, hogy segít a szakácsoknak abban, hogy jobban megértsék, mi történik az „ízek alatt”, és finom, új ételeket készítsenek.
The Flavour Thesaurus - More Flavours
Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.