Barion Pixel

Take One Fish

The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2021. június 30. 17:48

Take One Fish

A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.


A James Beard-díjas séf, Josh Niland szerint a hal elkészítésénél nincsenek szabályok, csak a lehetőségek végtelen világa. Ez a szakácskönyv mindössze 15 globális halfajta 60 észbontó receptjével ízletes utazásra készteti Önt - a bonyolulttól a könnyűig, a kicsitől a nagyig és a pikkelyétől a farkáig.

Josh többszörösen díjazott és a legnépszerűbb könyve The Whole Fish Cookbook feltárta az új, soha nem látott halkonyha technikáit.
Ebben a legújabb könyvben Josh tovább nyitja a szemünket, a konyhában rejlő halak lehetőségeihez képest attól a pillanattól kezdve, hogy hazavisszük a halainkat és kipakoljuk. Igen, ez így van: vigye haza, vegye ki a műanyagból, hagyja, hogy fedetlenül lélegezzen a hűtőszekrényben. És akkor készen is állsz.

A Take One Fish kicsomagolja Josh 15 halának mindegyikét, hogy kiderüljön valódi kulináris lehetőségeik, a kardhal cotolettától a pot au feu-ig, a tonhal mapo tofun át az éteri nyers lepényhalig. Ünnepelje a cseppeket, ropogós darabokat, megégett széleket és tökéletlenségeket, amelyek annyira központi jelentőségűek Josh küldetésében - hogy minél több ember szórakozzon a halak ötletességével minden nap.

Photo: Hardie Grant Publishing

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
ISBN: 9781743796634
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.3 x 2.9 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance

Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance

A Tarts Anon egy dolgot kivételesen jól csinál – a tartokat –, és ebben a szakácskönyvben a legenda mögött álló csapat felfedi a minden alkalomra tökéletes elkészítésének titkait. Tarts Anon: Sweet and Savoury Tart Brilliance az útmutató a lenyűgöző torták sütéséhez, minden alkalomra.


Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).