Cresci
The art of leavened dough
Rendkívüli könyv a kelt tészta világáról, két tradicionális tésztakészítő mestertől Iginio Massari-tól és Achille Zoia-tól.
A „Cresci” címet (amelynek olasz jelentése szó szerint „növekszik”) a szerzők metaforának választották. Mind a (a kelttészta) felemelkedéséhez, mind pedig szakmailag fejlessze a professzionális pékeket-cukrászokat ezáltal javítsák szakmai készségeiket.
A könyv első kiadását Pavoni, (a forma gyártó) adta ki, és most az ItalianGourmet szerkesztette újjá, új elrendezéssel és gazdagított tartalommal, valamint angol nyelvű fordítással.
A több mint 90 recept, Vincenzo Lonati kiváló fotóival kerülnek bemutatásra. A könyv 12 fejezetre lett osztva (Panettone, Kranz, Pandoro, Colomba, Focaccia és Brioches, Krapfens, Kenyerek, stb.), valamint az alapanyagokra vonatkozó alapos műszaki magyarázatokkal is kiegészül: az élesztőről (anyakovász (madre) és élesztő), lisztekről, vízről, enzimekről, zsírokról és cukrokról is szó esik.
A pékek és cukrászok elismerik ezt a könyvet, hasznos eszközként szolgál a módszertani kutatásainak köszönhetően, nagy figyelmet fordít az erjesztésre, az elkészítési módszerek hatásaira, az anya élesztő karbantartására, annak módszerére.
Termékinformációk
Szerzők: | Iginio Massari, Achille Zoia |
Kiadó: | ItalianGourmet |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9788898675302 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 20.4 x 30.1 x 2.3 cm |
Súly: | 1.85 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
34 980 Ft (33 314 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
La pâtisserie végétale de Pierre Hermé
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Ekstedt
„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”
So Good Recipes 3
A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
The Cacao Alphabet
A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.