Barion Pixel

The French Bastards

Modern Pâtisserie Classics from Paris's Cult Bakery


« Vissza | Szerzők: The French Bastards | Új
  2025. július 30. 11:56

The French Bastards

Egy korszak szellemét megragadó párizsi pékség könyve, amely világszerte kultikus rajongótábort szerzett.


Amikor a The French Bastards 2019-ben berobbant a párizsi pékvilág színterére, azonnal felfigyeltek rájuk. Küldetésük az volt, hogy játékosságot és váratlan csavarokat vigyenek a precíziós sütés világába – és néhány napon belül már hosszú sorok kígyóztak a csokoládés babkájukért, cruffinjaikért, pehelykönnyű croissant-jaikért, friss bagettjeikért és a különleges, faszenes-szezámmagos kenyerükért.

Világszerte hatalmas Instagram-követőtáborral és nemzetközi szakmai elismeréssel a hátuk mögött ez a könyv 50 ikonikus receptet gyűjt össze a pékség kínálatából, lehetővé téve, hogy bárki a világon megidézhesse otthon a boulangerie, patisserie, „bastarderie” egyedi hangulatát.

A klasszikus csokoládés Eclair fánktól és a pekándiós Paris-Brest-től a modern kedvencekig, mint a pattogatott kukoricás-karamellás cheesecake vagy a briós pizza – ezek a receptek garantáltan lenyűgözik a vendégeidet.
A könyv játékos, stílusos fotókkal mutatja be a pékséget, a vibráló koncepciót és a tipikus párizsi helyszíneket. Lépésről - lépésre bemutatott technikák és tippek segítenek az otthoni sütésben.

A The French Bastards egy merész és ötletes jövőkép a párizsi pék / cukrászat folyamatosan fejlődő világáról.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The French Bastards
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. november 11.
ISBN: 9781837834853
Nyelv: Angol
Méretek: 22.1 x 27.3 x 2.4 cm
Súly: 1.01 kg
Oldalszám: 192
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bachour Buffets

Bachour Buffets

A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka. 


Szerzők: Antonio Bachour

Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.