Barion Pixel

The Pain d'Avignon Baking Book

A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread


« Vissza | Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
  2022. augusztus 18. 14:23

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


A Pain D'Avignon alapítói hektikus, huszonnégy órás munkavégzés mellett, egy padláson, üzletük felett együtt éltek, és a munkájuk során mindent kidolgoztak.
A Pain D'Avignon harminc éve törekszik a régi világ módszerei által ihletett kenyérkészítés művészetének, kiválóságára, miközben New York legjobb szakácsaival együttműködve ötcsillagos kenyeret hoz mindennapi életünkbe.

Uliks Fehmiu pékként, aki rendhagyó kenyérképzésben részesült, az idők során megtanulta, hogy a gyakorlat és a türelem a legfontosabb része az utazásnak, és itt megosztja ezt a fontos leckét a házi pékekkel, miközben elérhető, lépésről lépésre kínálja őket.

A 60 recepttel, köztük az ikonikus Cape Cod ihletésű áfonyás és pekándiós kenyerükkel, a klasszikus kovással, a citromos kakukkfüves bagettel és a pisztáciapasztával készült szilvagalettel, a The Pain D'Avignon Baking Book egy jól bevált gyűjtemény kötelező kenyerekkel és péksüteményekkel, rendkívüli és magával ragadó történetmeséléssel. Ez a kenyér ünnepe, a kitartásról és a szívvel és céltudatos sütésről.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9780525536116
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 26.2 x 2.5 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 336
Ár: 15 290 Ft
(14 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine

Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine

Ez a könyv egy rendkívüli utazás a bor univerzumába, képek és szavak utazása, amely egy nemes termék történetét követi nyomon. 


Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.


Szerzők: Aaron Franklin