Barion Pixel

The Pain d'Avignon Baking Book

A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread


« Vissza | Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
  2022. augusztus 18. 14:23

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


A Pain D'Avignon alapítói hektikus, huszonnégy órás munkavégzés mellett, egy padláson, üzletük felett együtt éltek, és a munkájuk során mindent kidolgoztak.
A Pain D'Avignon harminc éve törekszik a régi világ módszerei által ihletett kenyérkészítés művészetének, kiválóságára, miközben New York legjobb szakácsaival együttműködve ötcsillagos kenyeret hoz mindennapi életünkbe.

Uliks Fehmiu pékként, aki rendhagyó kenyérképzésben részesült, az idők során megtanulta, hogy a gyakorlat és a türelem a legfontosabb része az utazásnak, és itt megosztja ezt a fontos leckét a házi pékekkel, miközben elérhető, lépésről lépésre kínálja őket.

A 60 recepttel, köztük az ikonikus Cape Cod ihletésű áfonyás és pekándiós kenyerükkel, a klasszikus kovással, a citromos kakukkfüves bagettel és a pisztáciapasztával készült szilvagalettel, a The Pain D'Avignon Baking Book egy jól bevált gyűjtemény kötelező kenyerekkel és péksüteményekkel, rendkívüli és magával ragadó történetmeséléssel. Ez a kenyér ünnepe, a kitartásról és a szívvel és céltudatos sütésről.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9780525536116
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 26.2 x 2.5 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 336
Ár: 16 890 Ft
(16 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

Oren

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


Szerzők: Oded Oren

Rogan

Rogan

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.


Szerzők: Simon Rogan