Barion Pixel

The Pain d'Avignon Baking Book

A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread


« Vissza | Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
  2022. augusztus 18. 14:23

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


A Pain D'Avignon alapítói hektikus, huszonnégy órás munkavégzés mellett, egy padláson, üzletük felett együtt éltek, és a munkájuk során mindent kidolgoztak.
A Pain D'Avignon harminc éve törekszik a régi világ módszerei által ihletett kenyérkészítés művészetének, kiválóságára, miközben New York legjobb szakácsaival együttműködve ötcsillagos kenyeret hoz mindennapi életünkbe.

Uliks Fehmiu pékként, aki rendhagyó kenyérképzésben részesült, az idők során megtanulta, hogy a gyakorlat és a türelem a legfontosabb része az utazásnak, és itt megosztja ezt a fontos leckét a házi pékekkel, miközben elérhető, lépésről lépésre kínálja őket.

A 60 recepttel, köztük az ikonikus Cape Cod ihletésű áfonyás és pekándiós kenyerükkel, a klasszikus kovással, a citromos kakukkfüves bagettel és a pisztáciapasztával készült szilvagalettel, a The Pain D'Avignon Baking Book egy jól bevált gyűjtemény kötelező kenyerekkel és péksüteményekkel, rendkívüli és magával ragadó történetmeséléssel. Ez a kenyér ünnepe, a kitartásról és a szívvel és céltudatos sütésről.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9780525536116
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 26.2 x 2.5 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 336
Ár: 16 890 Ft
(16 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Alphabet

The Alphabet

Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.


Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


One week with Yann Duytsche

One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.


Szerzők: Yann Duytsche