Barion Pixel

The Pain d'Avignon Baking Book

A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread


« Vissza | Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
  2022. augusztus 18. 14:23

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


A Pain D'Avignon alapítói hektikus, huszonnégy órás munkavégzés mellett, egy padláson, üzletük felett együtt éltek, és a munkájuk során mindent kidolgoztak.
A Pain D'Avignon harminc éve törekszik a régi világ módszerei által ihletett kenyérkészítés művészetének, kiválóságára, miközben New York legjobb szakácsaival együttműködve ötcsillagos kenyeret hoz mindennapi életünkbe.

Uliks Fehmiu pékként, aki rendhagyó kenyérképzésben részesült, az idők során megtanulta, hogy a gyakorlat és a türelem a legfontosabb része az utazásnak, és itt megosztja ezt a fontos leckét a házi pékekkel, miközben elérhető, lépésről lépésre kínálja őket.

A 60 recepttel, köztük az ikonikus Cape Cod ihletésű áfonyás és pekándiós kenyerükkel, a klasszikus kovással, a citromos kakukkfüves bagettel és a pisztáciapasztával készült szilvagalettel, a The Pain D'Avignon Baking Book egy jól bevált gyűjtemény kötelező kenyerekkel és péksüteményekkel, rendkívüli és magával ragadó történetmeséléssel. Ez a kenyér ünnepe, a kitartásról és a szívvel és céltudatos sütésről.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9780525536116
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 26.2 x 2.5 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 336
Ár: 15 290 Ft
(14 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.


Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


Bachour in Color

Bachour in Color

Antonio Bachour világa színesben. A világ egyik legnépszerűbb cukrásza felfedi emblematikus specialitásait ebben a gyönyörű cukrászkönyvben. 


Szerzők: Antonio Bachour

Bachour in Color

Bachour in Color

Antonio Bachour világa színesben. A világ egyik legnépszerűbb cukrásza felfedi emblematikus specialitásait ebben a gyönyörű cukrászkönyvben. 


Szerzők: Antonio Bachour