Barion Pixel

The Pain d'Avignon Baking Book

A War, An Unlikely Bakery, and a Master Class in Bread


« Vissza | Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
  2022. augusztus 18. 14:23

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


A Pain D'Avignon alapítói hektikus, huszonnégy órás munkavégzés mellett, egy padláson, üzletük felett együtt éltek, és a munkájuk során mindent kidolgoztak.
A Pain D'Avignon harminc éve törekszik a régi világ módszerei által ihletett kenyérkészítés művészetének, kiválóságára, miközben New York legjobb szakácsaival együttműködve ötcsillagos kenyeret hoz mindennapi életünkbe.

Uliks Fehmiu pékként, aki rendhagyó kenyérképzésben részesült, az idők során megtanulta, hogy a gyakorlat és a türelem a legfontosabb része az utazásnak, és itt megosztja ezt a fontos leckét a házi pékekkel, miközben elérhető, lépésről lépésre kínálja őket.

A 60 recepttel, köztük az ikonikus Cape Cod ihletésű áfonyás és pekándiós kenyerükkel, a klasszikus kovással, a citromos kakukkfüves bagettel és a pisztáciapasztával készült szilvagalettel, a The Pain D'Avignon Baking Book egy jól bevált gyűjtemény kötelező kenyerekkel és péksüteményekkel, rendkívüli és magával ragadó történetmeséléssel. Ez a kenyér ünnepe, a kitartásról és a szívvel és céltudatos sütésről.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Uliks Fehmiu, Kathleen Hackett, Mario Carbone
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9780525536116
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 26.2 x 2.5 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 336
Ár: 16 890 Ft
(16 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Vegan Pastry Bible

The Vegan Pastry Bible

Toni Rodríguez a modern vegán cukrászat és péksütemények úttörője, „a vegán macaron atyja”, Európa első vegán cukrászdájának alapítója.


Szerzők: Toni Rodriguez

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


12 saisons de Yann Couvreur

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Szerzők: Yann Couvreur

Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. .