The Vegan Pantry - Your First Step into Everyday Plant-Based Cooking
by Sung Siwoo
The Vegan Pantry Sung Siwoo séf első szakácskönyve, amely gondosan válogatott, növényi alapú ételeket mutat be – egyszerre könnyen elkészíthetőeket és ízleteseket.
A LÉGUME étteremben szerzett tapasztalataiból merítve a séf a kulináris filozófiát ötvözi a gyakorlati technikákkal, hogy a növényi alapú főzést mindenki számára elérhetővé tegye – nem csak a vegetáriánusoknak.
A könyv alaprecepteket is tartalmaz, mint a zöldségalaplé, a szójatej-majonéz és a mandulából készült ricotta, valamint ezek kreatív felhasználását olyan ételekben, mint a quinoa saláta, a lencsecurry, a tortellini gombás duxelles-el, vagy akár növényi alapú desszertekben, például sült banán szójatej-joghurttal.
Részletes, lépésről lépésre haladó útmutatóival ez a könyv segít abban, hogy a hétköznapi alapanyagokból különleges ételeket alkoss, miközben egy fenntarthatóbb életmódot is magadévá teszel.














Termékinformációk
| Szerző: | Sung Siwoo |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 08. |
| ISBN: | 9791192855172 |
| Nyelv: | Angol-Koreai |
| Méretek: | 19.6 x 24.7 x 2 cm |
| Oldalszám: | 176 |
| Ár: |
19 890 Ft (18 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bras - The Tastes of Aubrac
A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
The Bourbon Bible
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
Barbecue Sauces
Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
The Chocolatier's Shop
Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám?