Barion Pixel

The Vegan Pantry - Your First Step into Everyday Plant-Based Cooking

by Sung Siwoo


« Vissza | Szerzők: Sung Siwoo | Új
  2025. szeptember 08. 12:07

The Vegan Pantry - Your First Step into Everyday Plant-Based Cooking

The Vegan Pantry Sung Siwoo séf első szakácskönyve, amely gondosan válogatott, növényi alapú ételeket mutat be – egyszerre könnyen elkészíthetőeket és ízleteseket.


LÉGUME étteremben szerzett tapasztalataiból merítve a séf a kulináris filozófiát ötvözi a gyakorlati technikákkal, hogy a növényi alapú főzést mindenki számára elérhetővé tegye – nem csak a vegetáriánusoknak.

A könyv alaprecepteket is tartalmaz, mint a zöldségalaplé, a szójatej-majonéz és a mandulából készült ricotta, valamint ezek kreatív felhasználását olyan ételekben, mint a quinoa saláta, a lencsecurry, a tortellini gombás duxelles-el, vagy akár növényi alapú desszertekben, például sült banán szójatej-joghurttal.

Részletes, lépésről lépésre haladó útmutatóival ez a könyv segít abban, hogy a hétköznapi alapanyagokból különleges ételeket alkoss, miközben egy fenntarthatóbb életmódot is magadévá teszel.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sung Siwoo
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 08.
ISBN: 9791192855172
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 19.6 x 24.7 x 2 cm
Oldalszám: 176
Ár: 19 890 Ft
(18 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mussels

Mussels

Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.

 


Szerzők: Sergio Herman

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel


Tarte by GARUHARU

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Szerzők: Yun Eunyoung

Fine Dining Grill & BBQ

Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.