Barion Pixel

Weber's Gas Barbecue Bible

by Manuel Weyer


« Vissza | Szerzők: Manuel Weyer
  2023. július 21. 17:35

Weber's Gas Barbecue Bible

Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.


A gázsütők egyszerűen használhatók – gyorsan felmelegszenek, kiváló a hőmérséklet-szabályozásuk, tökéletesek a gyakori szórakozáshoz, és alacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkeznek, mint a szénsütők. Ebben az átfogó útmutatóban több mint 250 receptet talál minden alkalomra, lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálva a biztos eredmény érdekében, valamint grillezési technikákat, tippeket és trükköket.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manuel Weyer
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 08.
ISBN: 9780600637806
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.6 x 3 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 368
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Break! by Eric Ortuno

Break! by Eric Ortuno

Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.


Szerzők: Eric Ortuño

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).