Barion Pixel

Weber's Gas Barbecue Bible

by Manuel Weyer


« Vissza | Szerzők: Manuel Weyer
  2023. július 21. 17:35

Weber's Gas Barbecue Bible

Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.


A gázsütők egyszerűen használhatók – gyorsan felmelegszenek, kiváló a hőmérséklet-szabályozásuk, tökéletesek a gyakori szórakozáshoz, és alacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkeznek, mint a szénsütők. Ebben az átfogó útmutatóban több mint 250 receptet talál minden alkalomra, lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálva a biztos eredmény érdekében, valamint grillezési technikákat, tippeket és trükköket.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manuel Weyer
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 08.
ISBN: 9780600637806
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.6 x 3 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 368
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.