Weber's Gas Barbecue Bible
by Manuel Weyer
Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.
A gázsütők egyszerűen használhatók – gyorsan felmelegszenek, kiváló a hőmérséklet-szabályozásuk, tökéletesek a gyakori szórakozáshoz, és alacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkeznek, mint a szénsütők. Ebben az átfogó útmutatóban több mint 250 receptet talál minden alkalomra, lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálva a biztos eredmény érdekében, valamint grillezési technikákat, tippeket és trükköket.







Termékinformációk
| Szerző: | Manuel Weyer |
| Kiadó: | Hamlyn |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. május 08. |
| ISBN: | 9780600637806 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.8 x 25.6 x 3 cm |
| Súly: | 1.46 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Sprout & Co Saladology
Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta.
Ikarus invites the world's best chefs VOL8
Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.