Barion Pixel

Weber's Gas Barbecue Bible

by Manuel Weyer


« Vissza | Szerzők: Manuel Weyer
  2023. július 21. 17:35

Weber's Gas Barbecue Bible

Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.


A gázsütők egyszerűen használhatók – gyorsan felmelegszenek, kiváló a hőmérséklet-szabályozásuk, tökéletesek a gyakori szórakozáshoz, és alacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkeznek, mint a szénsütők. Ebben az átfogó útmutatóban több mint 250 receptet talál minden alkalomra, lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálva a biztos eredmény érdekében, valamint grillezési technikákat, tippeket és trükköket.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manuel Weyer
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 08.
ISBN: 9780600637806
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.6 x 3 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 368
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Bien Cuit

Bien Cuit

A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Szerzők: Zachary Golper

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

Ekstedt

Ekstedt

„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”


Szerzők: Niklas Ekstedt

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury