Barion Pixel

Apicius 29


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2017. november 18. 16:30

Apicius 29

„El akartunk jutni addig a pontig, ahol mélyebben behatolhatunk a kortárs konyha vezető alakjainak elméjébe. És egyben növelni akartuk a kiadó ismeretterjesztő oldalát is.” nyilatkozta Jãvi Antoja de la Rosa, az Apicius és a Montagud Editores kiadvány-projektjeinek igazgatója. 


Így, csúcsgasztronómiai magazinunk 29. száma tele van innovációval mind formáját, mind tartalmát tekintve. Az Apicius sokkal teljesebb, mint valaha, hála 240 oldalának, 62 receptjének, 367 előkészületi lépésének, 93 folyamatábrájának, 41.000 szavának és 853 fotójának. Az Apicius 29 hamarosan megjelenik! A magazin előrendelése megkezdődött, amennyiben szeretne egy példánnyal, kérem a regisztráció után rendelje elő, vagy küldjön e-mail!

CSAK RENDELÉSRE!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISSN: 90029
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 29.7 x 2 cm
Oldalszám: 160
Ár: 17 890 Ft
(17 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #9

So Good Magazine #9

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #18

So Good Magazine #18

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.