Apicius 29

„El akartunk jutni addig a pontig, ahol mélyebben behatolhatunk a kortárs konyha vezető alakjainak elméjébe. És egyben növelni akartuk a kiadó ismeretterjesztő oldalát is.” nyilatkozta Jãvi Antoja de la Rosa, az Apicius és a Montagud Editores kiadvány-projektjeinek igazgatója.
Így, csúcsgasztronómiai magazinunk 29. száma tele van innovációval mind formáját, mind tartalmát tekintve. Az Apicius sokkal teljesebb, mint valaha, hála 240 oldalának, 62 receptjének, 367 előkészületi lépésének, 93 folyamatábrájának, 41.000 szavának és 853 fotójának. Az Apicius 29 hamarosan megjelenik! A magazin előrendelése megkezdődött, amennyiben szeretne egy példánnyal, kérem a regisztráció után rendelje elő, vagy küldjön e-mail!
CSAK RENDELÉSRE!
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 90029 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 29.7 x 2 cm |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
So Good Magazine #29

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #30

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.
So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.