DRIFT / Volume 8 / London
A Drift a kávékultúrának szánt magazin. Mindegyik számunk egy másik városon visz át, íróink és fényképészeink elmerülnek a város kávévilágába. London, ami egykor túlnyomórészt a magas minőségű teáról volt ismert, Európa kávéfővárosává válik. Hogyan történt ez és hova jutunk innen?
A brit főváros egy rohamosan fejlődő kávészíntér valószínűtlen melegágyává nőtte ki magát, ami különféle hatásokat szív magába egyre változatosabb lakosságából. Egy mélyen gyökeredző teakultúra otthonaként, a város fejlődése a virágzó kávészínterének fejlődését is tükrözi. Ahogy a fiatalabb generáció tárt karokkal fogadja Brooklyn, Melbourne, Törökország és sok más hely kávéhagyományait, London, a királyi család, a piros telefonfülkék, és a két emeletes buszok otthona saját identitásával küszködik. Ebben a számban azt fedezzük fel, ahogy a teaőrült London a kávé bolondja lett és hogyan változik nemzetközi kávészakértőinek befogadása a Brexit előrehaladtával. Megismerhetünk keramikusokat, flat white-ot öntő ausztrálokat, menekülteket, és külhonba szakadtakat - a Drift 8-ik száma nagyítót tart London fölé.
A Drift: London tartalmából:
Hogyan lesz egyáltalán egy tea-nemzet a kávé megszállottja
Hogy vezetett London érzéke az újdonságra vad pop-up kultúrájához
Fotóesszé a londoni biciklisekről, ahogy reggeli kávéjukra várva állnak sorban
Hogyan írják újra a Londoni pörkölők a fenntartható beszerzés forgatókönyvét
Hogyan élteti a bolygó fővárosát a tömegközlekedés és a kávé
és sok más.
Photo: DRIFT MAG
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISSN: | 9780999881224 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 30.5 x 1.5 cm |
Súly: | 0.61 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
So Good Magazine #13
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #9
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
So Good Magazine #26
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.