DRIFT / Volume 8 / London

A Drift a kávékultúrának szánt magazin. Mindegyik számunk egy másik városon visz át, íróink és fényképészeink elmerülnek a város kávévilágába. London, ami egykor túlnyomórészt a magas minőségű teáról volt ismert, Európa kávéfővárosává válik. Hogyan történt ez és hova jutunk innen?
A brit főváros egy rohamosan fejlődő kávészíntér valószínűtlen melegágyává nőtte ki magát, ami különféle hatásokat szív magába egyre változatosabb lakosságából. Egy mélyen gyökeredző teakultúra otthonaként, a város fejlődése a virágzó kávészínterének fejlődését is tükrözi. Ahogy a fiatalabb generáció tárt karokkal fogadja Brooklyn, Melbourne, Törökország és sok más hely kávéhagyományait, London, a királyi család, a piros telefonfülkék, és a két emeletes buszok otthona saját identitásával küszködik. Ebben a számban azt fedezzük fel, ahogy a teaőrült London a kávé bolondja lett és hogyan változik nemzetközi kávészakértőinek befogadása a Brexit előrehaladtával. Megismerhetünk keramikusokat, flat white-ot öntő ausztrálokat, menekülteket, és külhonba szakadtakat - a Drift 8-ik száma nagyítót tart London fölé.
A Drift: London tartalmából:
Hogyan lesz egyáltalán egy tea-nemzet a kávé megszállottja
Hogy vezetett London érzéke az újdonságra vad pop-up kultúrájához
Fotóesszé a londoni biciklisekről, ahogy reggeli kávéjukra várva állnak sorban
Hogyan írják újra a Londoni pörkölők a fenntartható beszerzés forgatókönyvét
Hogyan élteti a bolygó fővárosát a tömegközlekedés és a kávé
és sok más.
Photo: DRIFT MAG
Termékinformációk
Szerzők: | Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISSN: | 9780999881224 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 30.5 x 1.5 cm |
Súly: | 0.61 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
So Cool No2 Magazine

SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).
So Good Magazine #23

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #13

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.