Barion Pixel

DRIFT / Volume 8 / London


« Vissza | Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
  2019. július 19. 16:41

DRIFT / Volume 8 / London

A Drift a kávékultúrának szánt magazin. Mindegyik számunk egy másik városon visz át, íróink és fényképészeink elmerülnek a város kávévilágába. London, ami egykor túlnyomórészt a magas minőségű teáról volt ismert, Európa kávéfővárosává válik. Hogyan történt ez és hova jutunk innen?


A brit főváros egy rohamosan fejlődő kávészíntér valószínűtlen melegágyává nőtte ki magát, ami különféle hatásokat szív magába egyre változatosabb lakosságából. Egy mélyen gyökeredző teakultúra otthonaként, a város fejlődése a virágzó kávészínterének fejlődését is tükrözi. Ahogy a fiatalabb generáció tárt karokkal fogadja Brooklyn, Melbourne, Törökország és sok más hely kávéhagyományait, London, a királyi család, a piros telefonfülkék, és a két emeletes buszok otthona saját identitásával küszködik. Ebben a számban azt fedezzük fel, ahogy a teaőrült London a kávé bolondja lett és hogyan változik nemzetközi kávészakértőinek befogadása a Brexit előrehaladtával. Megismerhetünk keramikusokat, flat white-ot öntő ausztrálokat, menekülteket, és külhonba szakadtakat - a Drift 8-ik száma nagyítót tart London fölé.

A Drift: London tartalmából:

Hogyan lesz egyáltalán egy tea-nemzet a kávé megszállottja
Hogy vezetett London érzéke az újdonságra vad pop-up kultúrájához
Fotóesszé a londoni biciklisekről, ahogy reggeli kávéjukra várva állnak sorban
Hogyan írják újra a Londoni pörkölők a fenntartható beszerzés forgatókönyvét
Hogyan élteti a bolygó fővárosát a tömegközlekedés és a kávé
és sok más.

Photo: DRIFT MAG

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISSN: 9780999881224
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 30.5 x 1.5 cm
Súly: 0.61 kg
Oldalszám: 160
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

So Good Magazine #9

So Good Magazine #9

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Ehető virágok / Edible flowers

Ehető virágok / Edible flowers

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

Melba Nr. 3

Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni.